Campfire Potatoes

Campfire Potatoes
Echte 'campfire" aardappeltjes op licht pittige wijze gemaakt

Ingrediënten

1 kg Aardappelen in de schil, iets kruimig
1 tl Gedroogde oregano
1/2 bos Platte peterselie, fijn gesneden
1/2 tl Chilli flakes
1 tl Knoflook poeder
1 tl Uienpoeder
100 gr Mozzarella kaas
100 gr gruyère kaas
Zeezout
Zwarte peper

Bereiding

1: Was de aardappelen en snijd ze in stukken.
2: Leg een stuk aluminium folie op je werkbank en leg hierop een portie aardappelen.
2: Meng het zout, peper, oregano, chili flakes, knoflook poeder, uien poeder en bestrooi hiermee de aardappelen.
3: Vouw het aluminium als een pakketje dicht.
3: Rooster de aardappelen direct 8 minuten aan elke kant bij 180°C op de bbq.
4: maak de pakketjes open en doe de 2 kaassoorten en de peterselie in de pakketjes. PAS OP!!: wanneer je de pakketjes opent komt er stoom uit!
5:Plaats de pakketjes terug op de bbq voor nog 4-6 minuten.
6: Serveer de pakketjes bij de revolver rib & tabouleh salade.