Smoked Jalapeno Pineapple Margerita

Smoked Jalapeno Pineapple Margerita
Whoop Whoop! Geniet van deze topcocktail!

Ingrediënten

voor 2 stuks:

1 st jalapeno peper, gerookt
500 gr ijsblokjes
240 gr ananas sap, gemaakt van verse ananas
30 ml citroensap
30 ml limoen sap
6 cl tequila
1 el Gerookt zeezout
Ananas voor garnituur
Limoen partjes voor garnituur

Bereiding

1: Doe in de cocktail shaker drie kwart van de jalapeno.
2: Stamp de jalapeno een beetje fijn om het sap eruit te laten komen.
3: Voeg 250 gr ijsblokjes toe, en schenk het ananassap, citroen, limoen en de tequila erbij.
4: Shake de cocktail ongeveer 30 seconde.
5: Druk de rand van het cocktailglas in limoen sap en daarna in het gerookte zout.
6: Verdeel de ander 250 gr ijsblokjes over de glazen, en schenk de cocktail in.
7: Garneer met ananas, limoen en de laatste jalapeno peper.
8: Serveer direct!