Zalmpakketje met honing van de BBQ
Heerlijk vispakketje van de BBQ

Bereidingstijd: 30 minuten
Ingredienten
Voor 4 personen
4 zalmsteaks van circa 250 gram per stuk
10 gram honing
30 ml soja saus
Citroensap van een hele citroen
300 gram bevroren sperziebonen, vers kan ook
1 teentje knoflook fijn gesneden
16 gram boter verdeeld in vieren
Zeezout
Vers gemalen zwarte peper
Aluminiumfolie
Bereiding
1) Verwarm de oven voor op 200°.
2) Neem een klein schaaltje en meng hier de honing en de soja saus goed door elkaar.
3) Neem 4 ruime stukken aluminiumfolie.
4) Leg de 4 stukken zalm elk op een stuk aluminiumfolie.
5) Kwast de stukken zalm in met het honing soja mengsel.
6) Sprenkel het citroensap over elke zalm steak en naar smaak zout en peper toevoegen.
7) Verdeel de sperziebonen en de gesneden knoflook boven op de zalm steaks en 4 gram boter.
8) Pak de steaks in en leg ze op een bakplaat.
9) Zo’n 15 tot 20 minuten bakken totdat de zalm wat schilferig is.