Rokende Regâhs

Rokende Regâhs

(1) Review (s) |

Rokende Regâhs

Krèg nâh wat! Het bekendste BBQ-team uit Den Haag heeft nu ook zijn eigen rubs. Prachtige rubs voor rundvlees en varkensvlees!

Rokende Regâhs

Het BBQ Team van de "Rokende Regâhs" bestaat uit de 4 vrienden Daan, Stefan, Edward en Willem die allen dezelfde hobby hebben: BBQ! Het begon allemaal op een Weber(tje), maar dat groeide al snel uit naar een compleet arsenaal aan diverse smokers en andere barbecues. Hier is de basis gelegd voor hun huidige Low&Slow-liefde.

Na veel avondjes met heerlijk vlees en borreltjes besloten ze dat de tijd rijp was om een team te starten en mee te gaan doen met wedstrijden. Inmiddels zijn de Rokende Regâhs niet meer weg te denken uit het Europese wedstrijdveld. Het is een team wat graag gezien wordt door de passie die ze uitstralen, maar ook de gezelligheid van dit team is in heel Europa bekend en berucht.

Ook te krijgen bij Beef&Steak

In 2016 werd besloten hun eigen rub ook op de markt te brengen. Samen met een designer werd een prachtige bus en etiket ontworpen en kreeg ook Beef&Steak de eer om deze award-winning rubs te mogen verkopen via de website. Succes verzekerd met deze heerlijke kruidenmelanges.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.