- Beschrijving
-
De tomahawk wordt gesneden van de rib eye, maar dan mét been. Het extra lange bot zorgt voor een prachtige presentatie, maar is ook erg handig bij het draaien van het vlees of bij de caveman-bereiding. De tomahawk is een echte BBQ-klassieker en vindt zijn oorsprong in de tijd van de indianen. Hier werd dit mooie stuk vlees al bereid en kreeg het de naam Tomahawk, aangezien het lijkt op een bijl. De tomahawk wordt na het portioneren 21 dagen gedroogd en gerijpt in geconditioneerde ruimtes. Hierdoor ontstaat er een sublieme, malse smaak.
Het Rubia Gallegaras is een Spaans runderras. Het vlees heeft een kruidige en een licht ziltige smaak. Het is een spectaculair vleessoort. Dit komt ook door de subtiele marmering. Rubia Gallegarunderen worden pas op latere leeftijd geslacht, in tegenstelling tot veel andere runderen. De runderen hebben mede door het aangename klimaat een goed leven gehad en dat proeft u!
Contact
Voor vragen of extra informatie kunt u ons bereiken via de chatfunctie. U kunt ons ook bereiken op het telefoonummer: 0172-577 147 of mail naar: info@beefensteak.nl. Wij helpen u graag! - Recepten
-
er zijn geen recepten beschikbaar
- Extra informatie
-
Herkomst Spanje Ingrediëntendeclaratie 100% rundvlees Allergie Allergenenvrij, Glutenvrij, Lactosevrij, MSG-vrij, Notenvrij Opslagconditie Diepvriesproduct ≤ -18ºC Rijping 21 Dagen Dry Aged Manier van afmesten Nee Bereidingsmethode Barbecue, Oven, Grill voedingswaarde Nee - Reviews
-
Schrijf uw eigen review