- Beschrijving
-
Mooi gemarmerde Inside Skirt van het Australische Wagyu rund. Beide kanten op hoog vuur grillen, even laten liggen en smullen maar!
PitmasterX maakt ind e volgende video een heerlijke Steak Taco met de inside skirt:
- Recepten
-
-
Crusty Inside Skirt Steak
Inside Skirt steaks hebben een prachtige smaak van zichzelf. Met dit recept komt deze smaak nog mooier naar voren. -
Gegrilde "Mojo" inside skirt
Heerlijke, frisse gemarineerde Inside skirt
-
- Extra informatie
-
Herkomst Australië Ingrediëntendeclaratie 100% rundvlees Allergie Allergenenvrij, Glutenvrij, Lactosevrij, MSG-vrij, Notenvrij Opslagconditie Diepvriesproduct ≤ -18ºC Rijping Gerijpt Manier van afmesten Graangevoerd Bereidingsmethode Barbecue, Braadpan, Grill voedingswaarde Nee - Reviews
-
Klantenreviews 10 item(s)
- Fenomenaal
-
Heerlijk, peper en zout. 2 min elke kant. 5 minuten liggen, en smullen maar. Fenomenaal
product - Short skirt
-
Mijn favoriet bij beef and steak. Marineren is een doodzonde. Dit vlees heeft van zichzelf een diepe, volle smaak waar wagyu bekend om staat!
product - wagyu inside skirt
-
echt een topper voor de bbq heerlijk mals stukje vlees,
we hadden 1300 gram we dachten krijgen we nooit op. (dus wel met mn vader en ik hehehe)
volgende x de vrouwen meer stokbrood en salade vooraf geven hahahaproduct - Aangenaam verrast
-
Nachtje in een marinade met marsalawijn wijn, knoflook, peper, zout en rozemarijn. Gegrild op een monoliet (direct) en na 5 min rust gesneden en smullen maar. We aten taco's met allerlei vullingen. Maar ook zo heerlijk. Een aanrader
product - Heerlijke smaak
-
Heerlijk stuk vlees! beetje peper en gerookt zeezout, 2 minuutjes per kant heet grillen. Nog even indirect laten liggen op c.a. 190 graden, Rusten en smullen!
product - Heerlijk stuk vlees
-
Wat een lekker stuk vlees weer, even heel kort dichtschroeien op een gloeiend hete BBQ, even laten rusten en dan smullen maar, alleen wat zout en peper, meer heeft dit vlees niet nodig
product - Heerlijk stuk vlees voor op de BBQ.
-
Heerlijk stuk vlees voor op de BBQ. Eerst marineren (sojasaus, ui, olijfolie, limoensap, donkere basterdsuiker, rode peper en knoflook) en daarna aan beide kanten ongeveer 2,5 minuut op de BBQ. Zorg ervoor dat de BBQ ongeveer 150 graden is en je krijgt een heerlijk stuk mals vlees. Zeker niet langer, aangezien het vlees behoorlijk dun is. Aanrader!
product - Helemaal top beef en steak.
-
Gisteren mijn bestelling opgehaald. Ik had in een vorig bezoek aan beef en steak op aanraden een inside skirt van het wagyu meegenomen. Ik ben een enorme fan van minder bekende stukken, zij zijn een uitdaging om te bereiden en kunnen je verrassen. Deze inside skirt van het wagyu stond inweer in mijn bestelling. Per kant 1,5 of 2 minuten op de grill peper en zout en goede olijfolie en klaar. Helemaal top beef en steak.
product - Wat is dit fantastisch lekker
-
Harde vet eraf, op kamertemperatuur, Weber heet gestookt en deze prachtlap 2min per kant. 5 minuutjes indirect leggen en rusten, vlees op de draad in repen en dan genieten. Wat is dit fantastisch lekker...
product - Heerlijk intense smaak.
-
Heerlijk intense smaak. Kort gegrild op hoge temperatuur en even in de marinade laten rusten, prachtig resultaat. Helaas was ik wel teleurgesteld over de vacuüm verpakking die niet erg goed was en het vlees niet ten goede is gekomen.
product
Schrijf uw eigen review