- Beschrijving
-
Buikspek is van zichzelf erg vet. Deze mooie stukken van het Pietrain varken zijn vet, maar hebben voldoende vlees om er een mooi gerecht van te maken. Deze stukken zijn in handige porties gesneden en perfect te gebruiken voor bijvoorbeeld "Pork Belly Burnt Ends". Bij een langzame bereiding blijft het vlees heerlijk mals en sappig.
- Recepten
-
-
Koud gerookte Maple Syrup Bacon
Typische Amerikaanse manier om zelf bacon te roken. Lekker zoet en smokey! Hou rekening met 5 tot 7 dagen pekelen en 1 dag roken. -
Pork Belly Burnt Ends
Het welbekende BBQ recept met de langzaam gegaarde buikspekjes. -
Slow-roasted krokant buikspek
Hoe maak je nu die krokante korst bij buikspek? Hier het geheim!
-
- Extra informatie
-
Herkomst België Ingrediëntendeclaratie 100% varkensvlees Allergie Allergenenvrij, Glutenvrij, Lactosevrij, MSG-vrij, Notenvrij Opslagconditie Diepvriesproduct ≤ -18ºC Rijping Niet gerijpt Manier van afmesten Niet van toepassing Bereidingsmethode Barbecue voedingswaarde Nee - Reviews
-
Schrijf uw eigen review