- Beschrijving
-
De lamsrack is een stuk lende, ook wel entrecote genaamd, met de botjes eraan vast. Hierdoor presenteert het stuk erg mooi. Het vlees is mooi zacht en vol van smaak.
- Recepten
-
-
4-gangen kerstdiner met lamsrack
Heerlijk 4-gangendiner met lamsrack bestaande uit een amuse, voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. Geweldig recept om te maken met Kerst! -
Lamsrack met Parmezaanse korst
Heerlijke variatie met lamsrack. Verrassende combinaite met Parmezaanse kaas. -
Kerstrecept lamsrack
Een mooi recept voor een heerlijke lamsrack. Dit recept dat werd gebruikt tijdens de viering van 100 dagen Obama als president. De lamsracks zelf kun je ook als kado geven. -
Lamsrack met rozemarijn
Een lekker recept voor lamsracks van de barbecue -
Provençaalse Lamsracks
Traditioneel gerecht uit de Provence. heerlijke combinatie van verse kruiden. -
Lamskroon met ovengroenten
Gezond gerecht met een heerlijke rub voor lamsvlees. -
Lamsrack met Pinot-Noir
Ideaal voor een feestelijk diner of gewoon omdat het lekker is. Hou rekening met 4 uur marineren.
-
- Extra informatie
-
Herkomst Nederland Ingrediëntendeclaratie 100% lamsvlees Allergie Allergenenvrij, Glutenvrij, Lactosevrij, MSG-vrij, Notenvrij Opslagconditie Diepvriesproduct ≤ -18ºC Rijping Gerijpt Manier van afmesten Niet van toepassing Bereidingsmethode Barbecue, Oven, Grill voedingswaarde N/B - Reviews
-
Klantenreviews 1 item(s)
- Zeer smaakvol
-
lamsrack is toch wel smullen hoor! Gewoon lekker even direct boven de hete kolen en daarna kort indirect dan heb je super mals rackje met een top smaak! Enige jammere is dat ze per twee verpakt zijn en dus niet los te ontdooien zijn maar aan andere kant goed excuus voor stukje extra ;-)
product
Schrijf uw eigen review