•  
    Vandaag besteld, overmorgen in huis.
  •  
    Bel (0172) 577 147.
  •  
    Gratis verzenden in Nederland v.a. € 60,-
  •  
    Chat live met ons.
Entrecote Varkensvlees

Spareribs (doos 10 Kg)

Doos met 10 kg spareribs, individueel verpakt.
Herkomst: Spanje Opslagconditie: Diepvriesproduct ≤ -18ºC
€ 79,00 Incl. BTW
- +
€ 79,00 Incl. BTW
Artikelnummer: 11571000
Gewicht: ca. 10000 gram

Beschikbaarheid: Op voorraad


Bestel nog €60 voor gratis verzending
Beschrijving

Uitstekende mooi bevleesde spareribs per doos van 10 kilo. Ideaal voor een gezellig feestje. De spareribs zijn vol van smaak en het vlees heeft een heerlijke bite. Met speciale afhaalkorting als u naar Ter Aar komt om ze mee te nemen. Deze spareribs zijn uitstekend (maar net niet zo dik bevleesd als de Beef&Steak baby back ribs extra dik bevleesd). Voor de wedstrijdbarbecueers: er kan een enkele 'shiner' tussen zitten, echter komt dit zelden voor. In een doos zitten 7 tot 11 strengen.

Contact
Voor vragen of voor extra informatie kunt u ons bereiken via de chatfunctie. U kunt ons ook bereiken op het telefoonnummer: 0172-577 147 of mail naar: info@beefensteak.nl. Wij helpen u graag!

De slager van Beef&Steak laat u in deze video zien hoe u spareribs dient te ontvliezen:

Bereiding

Laat de spareribs op kamertemperatuur komen. Verwijder vervolgens het vlies aan de onderkant. Dit gaat heel gemakkelijk met behulp van een platte schroevendraaier of een ander plat, bot gereedschap. Kruid de spareribs naar eigen smaak minimaal 1 uur van te voren.

Plaats de spareribs indirect boven het vuur op ongeveer 105-120 graden. Laat de spareribs 2,5 tot 3 uur op deze temperatuur garen. Haal vervolgens de spareribs van het vuur en pak deze in aluminiumfolie, samen met wat vloeibare boter en basterdsuiker. Plaats de ingepakte spareribs terug en gaar nog 1,5 tot 2 uur door op dezelfde temperatuur. Pak de spareribs uit. (Let op: de spareribs en de folie zijn heel heet, gebruik dus hittebestendige handschoenen)

Plaats de spareribs nu weer terug op het rooster en smeer in met je favoriete BBQ-saus. Laat nog ongeveer een uurtje doorgaren tot de gewenste bite is behaald. Smeer de spareribs tussendoor iedere 20 nog even in met de saus.

Recepten
Extra informatie
Herkomst Spanje
Ingrediëntendeclaratie 100% varkensvlees
Allergie Allergenenvrij, Glutenvrij, Lactosevrij, MSG-vrij, Notenvrij
Opslagconditie Diepvriesproduct ≤ -18ºC
Rijping Niet gerijpt
Manier van afmesten Niet van toepassing
Gewicht ca. 10000 gram
Reviews

Klantenreviews 10 item(s)

tevreden
12-12-2018 doos gekocht op aanraden van de slager. (via online chat). Netjes per stuk in de doos verpakt met een plasticje erom. Spaanse ribben en goed bevleesd. 10 euro korting bij afhalen.
product
Review by FP / (Geplaatst op 17-12-2018)
Top ribbetjes voor een mooie prijs
Hele mooie spareribs voor een hele mooie prijs. Waren keurig per stuk verpakt. Absoluut de moeite waard!!
product
Review by Jelle / (Geplaatst op 14-12-2017)
Waar voor je geld
Waar voor je geld. Maar wel taai
product
Review by Rick / (Geplaatst op 29-11-2017)
Namir
Ik heb gisteren voor de tweede keer de Spaanse ribs in de smoker gezet deze keer 1 uur langer dan gebruikelijk is voor de Duitse ribs. Wel het resultaat was prima de Spaanse ribs zijn toch ook lekker mals geworden maar feit blijft wel dat de Spaanse ribs taai zijn maar 1 uur langer is dus de oplossing de Spaanse ribs van gisteren waren wel best lekker hoor alleen hebben ze dus meer tijd nodig dan de Duitse ribs. Ik zou de Spaanse ribs toch 4 sterren geven net nog geen 5 sterren omdat ze meer tijd nodig hebben dan de Duitse ribs maar ze zijn wel beter (per stuk) verpakt dan de Duitse ribs toch beiden zijn lekker alleen de Spaanse ribs hebben meer tijd nodig. Nu wordt het dus lastig voor welke ribs te gaan kiezen als ik volgende keer bestel :)
product
Review by Namir / (Geplaatst op 04-04-2016)
bob buter
Kep nu voor de 3e keer een 10 kilo doos besteld en heb nu voor de eerste keer de spaanse versie......kwalitatief toch een stukje minder dan het duitse merk. De spaanse is naar mijn idee een stuk stugger en minder mals.....jammer want die uit duitsland zijn goddelijk. Dus een tip........verkoop alleen nog maar de duitse want voor die alleen al 5 sterren. Bereid op een lage temp in de oven in de alu-folie en daarna marineren en op de bbq. Hoop dat de volgende doos weer als van ouds is......verder ben ik dik tevreden.
product
Review by bob buter / (Geplaatst op 12-03-2016)
Ton Mo
Afgelopen jaar heel veel spareribs op de oklahoma joe ghad maar die van B&S waren toch de beste die we hebben gegeten en wat een vlees perfect gewoon. Alleen IPV 3-2-1 methode heb ik 1-4-1 gedaan en waren botermals. Dit jaar zulen we bostonbutt gaan proberen zal zal een groot feest worden. Vrienden en Familie zijn me nu al gek aan het bellen en skypen wanneer ik weer gaat beginnen. Dit jaar ga ik met mijn buurman meer experimenteren met meer soorten vlees en gaan we zelf Dryrub maken. Het wordt dit jaar weer vechten om het bekende stukje vlees de sparerib. Voor mij en mijn buurman kan het niet snel genoeg zomer zijn. Goed vlees bedankt B&S jullie zullen mij vaak zien dit jaar PS : og de beste wensen
product
Review by Ton Mo / (Geplaatst op 24-01-2016)
M. Ijperen
laats waren de spareribs in de aanbieding en daar zat een gratis rekje bij 10 kilo spare ribs ik gekocht keurig bezorgd en ik daxcht ga dat rekje proberen ik zeg eerlijk het werk super ze waren gaar en goed sappig van binnen tijdens eten super echt super een aanrader hoop dat ze weer snel in de aanbieding zijn.
product
Review by M. Ijperen / (Geplaatst op 11-11-2015)
Thijs
"Prima spareribs. Ze werden perfect verpakt tuisgebracht: mijn complimenten. Goed verpakt met folie ertussen(voor diegenen die niet alles klaar willen maken tegelijk: ze zijn redelijk van elkaar te halen in bevroren toestand). In de smokey mountain klaargemaakt middels de 3-2-1 methode (waarbij de laatste 1 enkel even grillen met homemade BBQ saus op de Weber Q200 was dus niet een heel uur). Persoonlijk denk ik dat de ""2"" bij deze spareribs wat korter mag tenzij je spareribs wilt die zowat van het bot vallen. Mijn conclusie: zeker voor herhaling vatbaar!"
product
Review by Thijs / (Geplaatst op 08-08-2015)
Evert
Perfecte spare ribs. Met lekker veel vlees er op. Mooi verpakt in een doos met folie er tussen de ribs. Een aanrader.
product
Review by Evert / (Geplaatst op 28-04-2015)
robin hollebeek
Spareribs tja je vind ze geweldig of niet. In mijn geval zijn ze top. Deze bulk verpakking is van prima kwaliteit. 10kg lijkt veel maar met een wekelijkse bbq in de zomer met vaak spontane gasten maakt dit super. De ribben kunnen makkelijk losgehaald worden zodoende kan je per streng ontdooien. We hebben dit jaar twee van deze dozen gekocht en ze zijn helemaal opgegaan. Met het nieuwe bbq seizoen kopen we ze met meerdere mensen zo dat alle vrienden kunnen beschikken over deze top ribben. Bedankt beef en steak.
product
Review by robin hollebeek / (Geplaatst op 23-12-2014)

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
product

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.

Rating: 9.2, gebaseerd op 12664 beoordelingen.