- Beschrijving
-
Hert staat bekend om de milde wildsmaak en heerlijk mals vlees. Deze hertengoulash is met het beste hertenvlees gemaakt en bereid met een verrukkelijke jachtsaus. De goulash is al helemaal klaar en hoeft u alleen nog op te warmen.
- Bereiding
-
Magnetron: prik gaatjes in de folie en verwarm gedurende 10 minuten. Laat daarna enkele minuten afkoelen en verwijderd het folie. Au Bain-marie: Verwarm een pan met water en palats het pak in het water. Hou het warm tegen het kookpunt gedurende 25 minuten.
- Recepten
-
er zijn geen recepten beschikbaar
- Extra informatie
-
Herkomst Nederland Ingrediëntendeclaratie zie etiket Allergie MSG-vrij Opslagconditie Diepvriesproduct ≤ -18ºC Rijping Niet van toepassing Manier van afmesten Niet van toepassing Gewicht ca. 500 gram voedingswaarde Nee - Reviews
-
Schrijf uw eigen review