- Beschrijving
-
Een heerlijk stukje Aberdeen Angus Schouderbiefstuk. Heerlijk voor in de pan of voor op de BBQ. Helemaal schoon en zo te gebruiken. De biefstuk heeft een fijne marmering. Het vlees is zeer fijndradig en heeft een sappige, karakteristieke smaak. Alleen wat peper en zout is voldoende voor deze prachtige steak!
De Aberdeen Angus is een Schots runderras. In de 17e eeuw is het Angusras ontstaan. Een Schotse boer had een aantal koeien. Één van zijn koeien kreeg in 35 jaar welgeteld 29 kalveren. Hiermee werd systematischdoorgefokt. Zo ontstond het Aberdeen Angusras.
Contact
Voor vragen of extra informatie kunt u ons bereiken via de chatfunctie. U kunt ons ook bereiken op het telefoonummer: 0172-577 147 of mail naar: info@beefensteak.nl. Wij helpen u graag! - Recepten
-
-
Angus Steak met romige Champignonsaus
Lekker smeuiig recept met Aberdeen Angus rundvlees. Sudderlappen, maar ook rumpsteak of schouderbiefstuk kan gebruikt worden. -
Jodenhaas met aardpeer
Overheerlijke malse jodenhaas (schouderbiefstuk) met aardpeer en Duxelles -
Jodenhaas met pompoen puree portobello en gebakken polenta
Overheerlijke jodenhaas met pompoenpuree Portobello en gebakken polenta -
Diamanthaas Sous-Vide
Diamanthaas Sous-Vide bereid
-
- Extra informatie
-
Herkomst Schotland Ingrediëntendeclaratie 100% rundvlees Allergie Allergenenvrij, Glutenvrij, Lactosevrij, MSG-vrij, Notenvrij Opslagconditie Diepvriesproduct ≤ -18ºC Rijping 21 Dagen Dry Aged Manier van afmesten Grasgevoerd Bereidingsmethode Nee voedingswaarde Nee - Reviews
-
Klantenreviews 8 item(s)
- heerlijk mals stukje
-
man man man, wat een heerlijk mals stuk vlees is dit! Voor ons beide 250 gr en dat ging er makkelijk in!
Ik heb al veel geproefd van B&S en deze hoort wel tot 1 van de favorieten.product - Heerlijk, goede prijs kwaliteit!
-
Heerlijk mals stukje vlees. 2 stukken van 300 gram elk op de bbq. Gekruid met een beetje gyroskruiden en wat zwarte peper na het grillen. Heerlijk. Volgende bestelling zeker weer!!
product - Yenk Agard Woudenberg
-
Deze schouderbiefstuk besteld. Had geen idee wat te verwachten. Het was een hele grote verrassing!! Wat een zalig stukje vlees! Ik zal nooit meer gewone biefstuk kopen als ik schouderbiefstuk kan kopen. Zo mals en lekker van smaak heb ik lang niet gehad. Ik heb deze gewoon in een koekenpan gebakken zoals ik biefstuk e.d. bak. Enkel(na het bakken) een beetje zwarte peper uit de vijzel en een klein beetje zout erop. Was dus een heel groot succes. Het enige minpuntje was dat er 2 zeer kleine stukjes en 1 groot stuk in de verpakking zat. Ik had liever dan 4 of 5 kleine stukjes of 2 grotere stukken gehad. Nu was het erg lastig met bereiden doordat alle stukken een andere bereidingstijd hebben. Misschien kan dat wat beter georganiseerd (e/o vermeld) worden door B&F.
product - Vincent T.
-
Naast de Flank steak hadden we ook deze jodenhaas. Ook hier alleen wat peper en zout. Supersmaak!
product - Roger Jacobs
-
Prijs-Kwaliteit is zeer goed. Lekker mals stuk bief dat een lekkere smaak heeft en supermals. Dit word een een vaste in de bestellingen.
product - Sjoerd van Slooten
-
hoe bereid ik zoiets en naar welke kerntemperatuur?
product - Danny
-
Geweldig! Echt zalige biefstuk wil niks anders meer.
product - nico en tilly
-
Op bbq zijn de temperaturen van levens belang voor het vlees maar dan stijg dit stuk vlees met zijn structuur en smaak boven de ossenhaas uit.
product
Schrijf uw eigen review