Selecteer eigen leverdatum
Voor 11u besteld, zelfde avond in huis
Gratis verzenden in NL vanaf €75.-
Recyclebare verpakking

USA Grain-Fed Cote de Boeuf

Artikelnummer: 5161
4,0

Op voorraad





Cote de boeuf van onovertroffen USA Grain-Fed.
  • Niet tevreden, geld terug garantie
  • Voor 11:00 besteld, dezelfde avond in huis
  • Gratis verzending in NL v.a. €75,-
  • 9,3 o.b.v. 19.485 beoordelingen
Over dit product

Côte de boeuf van het onovertroffen USA Beef, in verschillende gewichten. Een werkelijk schitterende prime rib van de USA Grain-Fed Angus.

Prachtig gemarmerd, mooi mondgevoel en uitgebreid smakenpallet. De in bone prime rib is de ribeye, maar dan met het bot. Deze côte de boeuf wordt tussen de botten gesneden. Een sublieme smaaksensatie.

De Amerikaanse runderen krijgen 100 dagen enkel graan gevoerd. Dit zorgt voor een fijne marmering.

Het intramusculaire vet gaat vervolgens tussen het spierweefsel zitten. Dit zorgt voor een voortreffelijke smaak.

Voor vragen of voor extra informatie kan je ons bereiken via de chatfunctie. Je kunt ons ook bereiken op het telefoonummer: 0172-577 147 of mail naar: info@beefensteak.nl. Wij helpen je graag!

Een smakelijke bereidingswijze van een Cote de Boeuf is om deze te roken. Dit kan uiteraard ook in een ProQ smoker. Hierboven leer je hoe dat moet:

Bereiding
Laat de steak op kamertemperatuur komen. Kruid vervolgens naar eigen smaak. Grill de steak op hoog vuur gedurende 5-8 minuten per kant tot een kerntemperatuur van ongeveer 52-54 graden. Laat vervolgens 10 minuten (afgedekt) rusten tot deze is doorgegaard tot ongeveer 55-57 graden (Medium-Rare) of 57-60 graden (Medium).
Meer Informatie
Herkomst USA
Ingrediëntendeclaratie 100% rundvlees
Opslagconditie Diepvriesproduct ≤ -18ºC
Rijping Nat gerijpt
Voeding 100 Dagen graangevoerd
Soort Black Angus Rundvlees
SKU 5161
Reviews
Jeffrey S.
November 2015
Jeffrey S.
Vandaag heerlijke cote boeuf gemaakt van jullie! Langzaam en indirect op temperatuur gemaakt en toen de vlam erin!
Dennis
August 2015
Dennis
geroosterd op de webereven laten rusten en dan aansnijdenheerlijk!!!!
Ben & Jeanette
September 2013
Ben & Jeanette
Na bestelling volgende dag in huis. Prima verpakt. Kan niet beter. Prachtig stuk van 1000gram. Bot is ongeveer 10% mooi gemarmerd. Dit stuk op de Bigg Green Egg op hoog vuur(220C) beide zijden 2*3min/15sec zodat er aan elke zijde een mooi ruitjespatroon ontstaat. Daarna ingepakt in folie en laten rusten tot een kerntemperatuur van 52graden (tijdsduur ongeveer 75 minuten). Daarna gerookt zout en wat peper toegevoegd en smullen maar. Geweldige smaak. Op naar de volgende bestelling.
Joop Teiwes
May 2013
Joop Teiwes
Als ik het kon zou ik een 10 geven voor dit stuk vlees wat een heerlijkheid wat een smaak. Van mijn leven nog nooit z'n lekker stuk vlees gegeten.
jsn
June 2012
jsn
The 1.7 kilo version: cover with salt sear for 3 minutes each side on stove top on medium high: 25 minutes in the oven at 180 turning once rest for 10 minutes = perfect!
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: USA Grain-Fed Cote de Boeuf
loader
Bezig met laden...

check-circle U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

Vaak samen gekocht
bbq-satepakket

Zalmsteak
Vis, Schaal- en Schelpdieren
ca. 150 gram
€ 4,79
angus-picanha-spies
Iers Rundvlees
ca. 300 gram
€ 12,99
grillworst-naturel-kip
Gevogelte
€ 9,95
Miguel-vergara-flat-iron
Angus Rundvlees
ca. 800 gram
€ 39,99
gildehoen-bbq-worst
Gildehoen
€ 10,99
iberico-abanico
Iberico Varkensvlees
ca. 500 gram
€ 19,99
ierse-bbq-brisket-burger
Iers Rundvlees
ca. 150 gram
€ 3,79
Miguel-Vergara-Flat-ribs
Angus Rundvlees
ca. 850 gram
€ 42,49
grillworst-met-kaas-kip
Gevogelte
€ 10,95