Ierse Brisket Ear
Artikelnummer: 4880Op voorraad

- Niet tevreden, geld terug garantie
- Voor 11:00 besteld, zelfde avond in huis
- Gratis verzenden in NL v.a. €75,-
- 9,3 o.b.v. 19.248 beoordelingen
- Smaakvol stuk rundvlees
- Voor burnt ends
- Ideaal voor de beginnende BBQ'er en doorgewinterde BBQ'er
Wil je een smaakvol stuk rundvlees voor je burnt ends proberen? Ga dan voor de Ierse Brisket Ear!
KLAARMAKEN VAN DE BRISKET
Bij het klaarmaken van Brisket gebruikt men meestal de Whole Packer. Bovenop een whole packer ligt altijd een dik stuk vlees met een reep vet. Dit wordt vaak half weggesneden en later gebruikt om de burnt ends mee te maken. Wij hebben dit heerlijke stuk al voor u apart gehouden zodat u zelf direct kunt beginnen aan die burnt ends zonder de hele brisket te hoeven klaarmaken! Ideaal voor de beginnende barbecuer en een betaalbaar stukje om mee te oefenen voor de doorgewinterde barbecuer! De naam "Brisket Ear" komt van de vorm van dit stuk. Hoe dit normaal vastligt op de runderborst, lijkt het net een oor.
BRISKET BURNT ENDS
De pork belly burnt ends kent iedereen bijna wel. Er is echter ook een variant met rundvlees en wel met een gedeelte van de borst. Deze spier, die op de borst ligt van het rund, heeft veel smaak van zichzelf. Bij het langzaam garen en de juiste kruiden kun je hier een fantastisch gerecht van maken. Bekijk onderaan deze pagina de recepten die we voor u hebben gemaakt!
Bij BEEF&STEAK kun je een Ierse Brisket Ear bestellen. Ga voor dit smaakvolle stuk rundvlees en geniet van deze must-try voor elke BBQ'er.
PitmasterX is voor ons ook aan de slag gegaan met de Brisket Ears! Bekijk hier wat hij er van vond:
Herkomst | Ierland |
---|---|
Ingrediëntendeclaratie | 100% rundvlees |
Opslagconditie | Diepvriesproduct ≤ -18ºC |
Rijping | Gerijpt |
Manier van afmesten | Grasgevoerd |
Soort | Rundvlees |
SKU | 4880 |
Had verwacht dat dit stuk enkel de point is, maar dat is dus niet altijd het geval. Ik heb er wel amper iets moeten afsnijden van vet.
Wel een ideaal formaat als alternatief voor een whole packer.
Voor een eerste keer brisket op de BBQ is dat wat aangenamer.
Mijn gasten en ik hebben er in ieder geval van genoten!
Heerlijk stukje vlees...
Dit was bij mijn stuk niet het geval, Van de 2.2kg die het stuk oorspronkkelijk woog, was er na het wegsnijden van het harde vet nog ongeveer 1.4kg over. En van was over was, was meer dan de helft de flat, met daar boven op een klein stukje point.
Erg teleurstellend. Als alle stukken zou zijn kan je netzogoed een flat kopen, en heb je minder afval in de vorm van vet.