Selecteer eigen leverdatum
Voor 11u besteld, zelfde avond in huis
Gratis verzenden in NL vanaf €75.-
Recyclebare verpakking

Black Angus Chuck Rib

Artikelnummer: 5191
4,0

Niet op voorraad





Deze ribs worden speciaal uitgezocht voor Beef&Steak. Mooie marmering en een dikke vleeslaag.
  • Niet tevreden, geld terug garantie
  • Voor 11:00 besteld, dezelfde avond in huis
  • Gratis verzending in NL v.a. €75,-
  • 9,3 o.b.v. 19.485 beoordelingen
Over dit product

Heerlijke chuck ribs van het Amerikaanse Black Angusrund. Het vlees is afkomstig uit de ribben van het rund en is zo waanzinnig mals dat het vlees bijna van het bot afvalt. Raadzaam is om de chuck ribs even te garen en af te grillen op 180 graden. Hierdoor ontstaat er een ware smaaksensatie. Deze beef ribs zijn een feest om klaar te maken. Neem de tijd en breng deze stukken zelf perfect op smaak.

De Black Angusrunderen zijn graangevoerd. Dit zorgt voor een mooie marmering. Het intramusculaire vet gaat hierdoor tussen het spierweefsel van het rund zitten. De smaak wordt hierdoor fenomenaal.

Contact
Voor vragen of voor extra informatie kunt u ons bereiken via de chatfunctie. U kunt ons ook bereiken op het telefoonnummer: 0172-577 147 of mail naar: info@beefensteak.nl. Wij helpen u graag!

Meer Informatie
Price € 3,79
Herkomst Australië
Ingrediëntendeclaratie 100% rundvlees
Opslagconditie Diepvriesproduct ≤ -18ºC
Rijping Gerijpt
Voeding 100 Dagen graangevoerd
Soort Rundvlees
SKU 5191
Reviews
Caitlin Brinkhuis Roberts
April 2016
Caitlin Brinkhuis Roberts
est ribs ever. ever.
M. De kok
November 2015
M. De kok
vandaag heb ik jullie chuck ribs weer eens getest en ook deze keer bevielen ze weer prima
stewy
November 2015
stewy
Heerlijk stuk vlees. Lekkere rub eroverheen daarna 25uur op ongeveer 120 graden c gerookt. Erg zacht vlees. Je moet alleen niet vies zijn van een beetje vet. Want er zat erg veel IM vet in. Wat ik zelf erg jammer vond.
Aik
August 2015
Aik
Afgelopen weekend deze rib klaar gemaakt op de WSM. Eerst in een ketjap marinade vervolgens in de rub en 2 uur gerookt. Inpakken in folie runderbouillon toevoegen en nog 25 uur op lage temperatuur (110 graden) door laten garen. Geweldig stuk vlees erg zacht en veel smaak.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Black Angus Chuck Rib
loader
Bezig met laden...

check-circle U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

Gerelateerde producten



blues-hog-smokey-mountain
Saus
€ 10,95
king-cacao
Rub
€ 11,95
€ 4,99
blues-hog-barbecue-saus
Saus
€ 10,95