•  
    Kies zelf je leverdag
  •  
    Bel (0172) 577 147.
  •  
    Gratis verzenden in Nederland v.a. € 60,-
  •  
    Chat live met ons.
Borst Rundvlees

Black Angus Chuck Rib

Deze ribs worden speciaal uitgezocht voor Beef&Steak. Mooie marmering en een dikke vleeslaag.
Herkomst: Australië Opslagconditie: Diepvriesproduct ≤ -18ºC
€ 3,79 Incl. BTW
Artikelnummer: 5191

Beschikbaarheid: Niet op voorraad


Bestel nog €60 voor gratis verzending
Beschrijving

Heerlijke chuck ribs van het Amerikaanse Black Angusrund. Het vlees is afkomstig uit de ribben van het rund en is zo waanzinnig mals dat het vlees bijna van het bot afvalt. Raadzaam is om de chuck ribs even te garen en af te grillen op 180 graden. Hierdoor ontstaat er een ware smaaksensatie. Deze beef ribs zijn een feest om klaar te maken. Neem de tijd en breng deze stukken zelf perfect op smaak.

De Black Angusrunderen zijn graangevoerd. Dit zorgt voor een mooie marmering. Het intramusculaire vet gaat hierdoor tussen het spierweefsel van het rund zitten. De smaak wordt hierdoor fenomenaal.

Contact
Voor vragen of voor extra informatie kunt u ons bereiken via de chatfunctie. U kunt ons ook bereiken op het telefoonnummer: 0172-577 147 of mail naar: info@beefensteak.nl. Wij helpen u graag!

Recepten
Extra informatie
Herkomst Australië
Ingrediëntendeclaratie 100% rundvlees
Allergie Nee
Opslagconditie Diepvriesproduct ≤ -18ºC
Rijping Gerijpt
Manier van afmesten 100 Dagen graangevoerd
Bereidingsmethode Nee
voedingswaarde N/B
Reviews

Klantenreviews 4 item(s)

Caitlin Brinkhuis Roberts
est ribs ever. ever.
product
Review by Caitlin Brinkhuis Roberts / (Geplaatst op 20-04-2016)
M. De kok
vandaag heb ik jullie chuck ribs weer eens getest en ook deze keer bevielen ze weer prima
product
Review by M. De kok / (Geplaatst op 11-11-2015)
stewy
Heerlijk stuk vlees. Lekkere rub eroverheen daarna 25uur op ongeveer 120 graden c gerookt. Erg zacht vlees. Je moet alleen niet vies zijn van een beetje vet. Want er zat erg veel IM vet in. Wat ik zelf erg jammer vond.
product
Review by stewy / (Geplaatst op 06-11-2015)
Aik
Afgelopen weekend deze rib klaar gemaakt op de WSM. Eerst in een ketjap marinade vervolgens in de rub en 2 uur gerookt. Inpakken in folie runderbouillon toevoegen en nog 25 uur op lage temperatuur (110 graden) door laten garen. Geweldig stuk vlees erg zacht en veel smaak.
product
Review by Aik / (Geplaatst op 28-08-2015)

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
product

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.

Rating: 9.2, gebaseerd op 13921 beoordelingen.