•  
  Kies zelf je leverdag
 •  
  Bel (0172) 577 147.
 •  
  Gratis verzenden in Nederland v.a. € 60,-
 •  
  Chat live met ons.

Vijf tips voor je kerstdiner

Je hoeft natuurlijk niet altijd voor het vertrouwde recept te kiezen. Kalkoen is toch minder speciaal als je het voor de vierde kerst achtereen eet. Ook de hertenbiefstuk mag eens worden afgewisseld met iets nieuws. Daarom geven we je tien tips voor een origineel kerstmenu:

 1. Gans. Bij onze oosterburen is gans favoriet met kerst. Het vlees is malser en sappiger dan kalkoen en laat zich eindeloos combineren. probeer het recept: Gebraden gans met kastanjevulling.
 2. Brisket. Voor de ervaren barbecueer is een brisket zowel een uitdaging als een feest om  te bereiden. Je moet de temperatuur heel constant houden maar dan heb je ook echt een  spectaculair stukje vlees.
 3. Kerstham. In talloze landen een traditie als voorgerecht. Je maakt een kerstham gewoon zelf met een speenvarkenhammetje. Vol ons recept en deze kerst nog serveer jij kerstham.
 4. Lamsschouder. Laat het geijkte lamsrack nu eens liggen en kies voor een lamsschouder. Dit voordelige stuk is heerlijk te bereiden in oven of op de barbecue, het smaakt geweldig en presenteert ook nog eens mooi. Kijk hier voor een receptidee.
 5. Picanha. Dit meer dan smaakvolle stuk krijgt eindelijk de waardering die het verdient. Dit moet je eens gegeten hebben tijdens je kerstdiner. Zo mooi en smaakvol, en het mooiste is, een picanha kan bijna niet mislukken. Kijk eens bij onze recepten.

Rating: 9.3, gebaseerd op 13921 beoordelingen.