•  
  Vandaag besteld, vandaag verzonden.
 •  
  Bel (0172) 577 147.
 •  
  Gratis verzenden in Nederland v.a. € 60,-
 •  
  Chat live met ons.

Picanha

(1) Review (s) |

Picanha

Picanha

De Picanha is een vrij onbekend juweeltje. Het is in Zuid-Amerika het meest bekende en meest gegeten stuk vlees. Maar zo ver hoeft u het vlees niet te gaan zoeken: bij Beef&Steak bestelt u het vlees al binnen enkele muisklikken. En als u dat voor 17:00u doet, verzenden wij het direct!

Prachtig stuk vlees

De USA Grain Fed Picanha is een heerlijke roast, die bij Beef&Steak wordt aangeboden. Ook met onze Aberdeen Angus Picanha kunt u uzelf en uw gasten lekker verwennen. Bent u toe aan iets nieuws op de barbecue? Ook daar is het vlees uitermate geschikt voor. Omdat het vlees afkomstig is van een echte vleeskoe is het vaak lastig om aan Picanhavlees te komen. Bij Beef&Steak kunt u het vlees gelukkig eenvoudig bestellen. En een bijkomend voordeel is dat het vlees eenvoudig te bereiden is!

Heeft u nog vragen?

Voor meer informatie over de Picanha kunt u terecht op deze informatiepagina. Heeft u toch nog vragen? Maak dan gerust gebruik van de chatfunctie of neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar: 0172-577147. U kunt ons ook een e-mailbericht sturen via info@beefensteak.nl,

Hieronder vindt u de Picanha's in ons assortiment:

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.