Ierse Biefstuk

Boterzachte, magere biefstuk met de hand gesneden in mooie porties.
Herkomst: Ierland Opslagconditie: Diepvriesproduct ≤ -18ºC

* Verplichte velden

€ 5,00 Incl. BTW
- +
€ 5,00 Incl. BTW
Artikelnummer: 4868

Beschikbaarheid: Op voorraad

Beschrijving

Een heerlijke malse biefstuk van Ierse bodem. Dit prachtige stuk vlees heeft een minimale marmering, is mager en heerlijk mals. Het vlees van dit Ierse ras is lekker sappig en vol van smaak. Wel bevat het vlees intramusculair vet, dit zorgt voor een smaaksensatie

Biefstuk bakken

Hoe bak je een biefstuk? Een vraag die al vele malen gesteld is. Het bakken van biefstuk is eigenlijk heel simpel. Het belangrijkste is dat het vlees de juiste kerntemperatuur heeft, dus zorg voor een kernthermometer! Grill of bak de biefstuk vervolgens in wat roomboter (of in combinatie met wat olijfolie) op hoog vuur. Bij een biefstuk van gemiddelde dikte begin je met 3 minuten aan de eerste kant. Draai de biefstuk vervolgens om en grill de andere kant gedurende 2,5 tot 3 minuten. Controleer de kern. Is deze 47-50 graden haal je de biefstuk uit de pan en leg je deze afgedekt nog 5 tot 10 minuten apart. Is de kerntemperatuur nog niet bereikt, laat je deze in de pan liggen tot de temperatuur wel wordt bereikt en haal je de biefstuk eruit. Eet smakelijk!

Contact
Voor vragen of extra informatie kunt u ons bereiken via de chatfunctie. U kunt ons ook bereiken op het telefoonnummer: 0172-577 147 of mail naar: info@beefensteak.nl. Wij helpen u graag!

Recepten
er zijn geen recepten beschikbaar
Extra informatie
Herkomst Ierland
Ingrediëntendeclaratie 100% rundvlees
Allergie Allergenenvrij, Glutenvrij, Lactosevrij, MSG-vrij, Notenvrij
Opslagconditie Diepvriesproduct ≤ -18ºC
Rijping Gerijpt
Manier van afmesten Grasgevoerd
Bereidingsmethode Barbecue, Grill, Hot en Fast, Grillen
voedingswaarde energie: 127kcal, vet: 3,5g, koolhydraten: 0g, eiwitten: 23,8g
Reviews

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
product

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.