- Smaakvol stuk rundvlees
- Voor burnt ends
- Ideaal voor de beginnende BBQ'er en doorgewinterde BBQ'er
Wil je een smaakvol stuk rundvlees voor je burnt ends proberen? Ga dan voor de Ierse Brisket Ear!
KLAARMAKEN VAN DE BRISKET
Bij het klaarmaken van Brisket gebruikt men meestal de Whole Packer. Bovenop een whole packer ligt altijd een dik stuk vlees met een reep vet. Dit wordt vaak half weggesneden en later gebruikt om de burnt ends mee te maken. Wij hebben dit heerlijke stuk al voor u apart gehouden zodat u zelf direct kunt beginnen aan die burnt ends zonder de hele brisket te hoeven klaarmaken! Ideaal voor de beginnende barbecuer en een betaalbaar stukje om mee te oefenen voor de doorgewinterde barbecuer! De naam "Brisket Ear" komt van de vorm van dit stuk. Hoe dit normaal vastligt op de runderborst, lijkt het net een oor.
BRISKET BURNT ENDS
De pork belly burnt ends kent iedereen bijna wel. Er is echter ook een variant met rundvlees en wel met een gedeelte van de borst. Deze spier, die op de borst ligt van het rund, heeft veel smaak van zichzelf. Bij het langzaam garen en de juiste kruiden kun je hier een fantastisch gerecht van maken. Bekijk onderaan deze pagina de recepten die we voor u hebben gemaakt!
Bij BEEF&STEAK kun je een Ierse Brisket Ear bestellen. Ga voor dit smaakvolle stuk rundvlees en geniet van deze must-try voor elke BBQ'er.
PitmasterX is voor ons ook aan de slag gegaan met de Brisket Ears! Bekijk hier wat hij er van vond: