- Beschrijving
-
Bij het klaarmaken van Brisket gebruikt men meestal de Whole Packer. Bovenop een whole packer ligt altijd een dik stuk vlees met een reep vet. Dit wordt vaak half weggesneden en later gebruikt om de burnt ends mee te maken. Wij hebben dit heerlijke stuk al voor u apart gehouden zodat u zelf direct kunt beginnen aan die burnt ends zonder de hele brisket te hoeven klaarmaken! Ideaal voor de beginnende barbecuer en een betaalbaar stukje om mee te oefenen voor de doorgewinterde barbecuer! De naam "Brisket Ear" komt van de vorm van dit stuk. Hoe dit normaal vastligt op de runderborst, lijkt het net een oor.
Brisket Burnt Ends
De pork belly burnt ends kent iedereen bijna wel. Er is echter ook een variant met rundvlees en wel met een gedeelte van de borst. Deze spier, die op de borst ligt van het rund, heeft veel smaak van zichzelf. Bij het langzaam garen en de juiste kruiden kun je hier een fantastisch gerecht van maken. Bekijk onderaan deze pagina de recepten die we voor u hebben gemaakt!
Contact
Voor vragen of voor extra informatie kunt u ons bereiken via de chatfunctie. U kunt ons ook bereiken op het telefoonnummer: 0172-577 147 of mail naar: info@beefensteak.nl. Wij helpen u graag!PitmasterX is voor ons ook aan de slag gegaan met de Brisket Ears! Bekijk hier wat hij er van vond:
- Recepten
-
-
Honey Brisket Burnt Ends
Brisket Burnt Ends, lekker zoet met honing -
Brisket Burnt Ends
Een van Amerika's meest populaire gerechten. Simpel, niet duur en lekker low&slow! -
Coca Cola Burnt Ends
Lekkere, zoete burnt ends met de welbekende huisgemaakte Coca Cola saus
-
- Extra informatie
-
Herkomst Ierland Ingrediëntendeclaratie 100% rundvlees Allergie Allergenenvrij, Glutenvrij, Lactosevrij, MSG-vrij, Notenvrij Opslagconditie Diepvriesproduct ≤ -18ºC Rijping Gerijpt Manier van afmesten Grasgevoerd Bereidingsmethode Barbecue, Oven, Dutch Oven voedingswaarde Nee - Reviews
-
Klantenreviews 6 item(s)
- Meer flat dan point.
-
Het stuk wordt geadverteerd als alleen de point.
Dit was bij mijn stuk niet het geval, Van de 2.2kg die het stuk oorspronkkelijk woog, was er na het wegsnijden van het harde vet nog ongeveer 1.4kg over. En van was over was, was meer dan de helft de flat, met daar boven op een klein stukje point.
Erg teleurstellend. Als alle stukken zou zijn kan je netzogoed een flat kopen, en heb je minder afval in de vorm van vet.product - Wisselend
-
Eerste keer was deze top, 2.3 kilo. Vorig weekend twee ears van 1.7 kilo en eentje was een halve flat en halve point. Waardeloos en het eindresultaat was redelijk, heb het door de Chili gegooid. Ga voortaan voor een grain fed wholepacker, die was beter.
product - Super Showstuk
-
Nadat ik bij de eerste keer weinig restjes had (400gram pp) dacht ik met 500 gram pp wel ruim te zitten. Het bord werd net niet afgelikt zonder ook maar een stukje rest. Sindsdien hebben al 2 personen gevraagd of ik voor hun vriendengroep ook zo iets wil bereiden.
product - Perfect stukje vlees
-
Perfect stukje vlees! Had iets meer vetlaag mogen hebben, maar verder perfect kijk uit naar de volgende!
product - Mooi stukje!
-
Moog stuk met vrij dunne vetlaag. denk idat ik maximaal 50 gram heb weg hoeven trimmen op basis van 2.4 kilo.
Uiteindelijk van de Ear Burnt ends gemaakt volgens traditionele wijze & mijn favo BBQ saus.
Goed eindresultaat en het gezelschap laaiend enthousiast.product - Mooi product maar niet weggelegd voor iedereen.
-
Hier is geduld echt een grote factor die je moet hebben wil je het goed bereiden.
Bij de mijne zat er echt een hele dikke vetkap op, heb er echt wat af moeten halen want dat was gewoon te veel.product
Schrijf uw eigen review