•  
  Vandaag besteld, morgen in huis.
 •  
  Bel (0172) 577 147.
 •  
  Gratis verzenden in Nederland v.a. € 60,-
 •  
  Chat live met ons.
Kalfsvlees

Kalfsvlees

Kalfsvlees

Kalfsvlees in Nederland

Kalfsvlees van Beef&Steak komt van runderen die maximaal 12 maanden oud zijn. Kalfsvlees is er in 2 soorten: kalfsvlees en rosé kalfsvlees. Het kalfsvlees komt van kalveren die tot 8 maanden oud zijn. Rosé kalfsvlees komt van kalveren die tussen de 8 en 12 maanden oud zijn. De kalveren komen uit de zuivelindustrie. Een koe geeft immers alleen melk als zij ieder jaar een kalf krijgt. 30% van de kalveren blijft op het moederbedrijf om later koe te worden. De andere kalveren groeien op bij kalverhouders.

Op het menu van de kalveren staat kalvermelk en ruwvoer. Het menu van de rose kalveren bestaat uit enkel ruwvoer. Het uitgebalanceerde menu staat garant voor een heerlijk stukje kalfsvlees.

Gezond alternatief

Kalfsvlees is erg mager en zit boordevol belangrijke voedingsstoffen zoals vitamine B1, vitamine D, eiwitten en ijzer. Kalfsvlees past goed binnen de meeste diëten.

Contact

Wilt u meer weten over de verschillende soorten vlees die wij verkopen? Of hebt u nog vragen over onze service? Neemt u dan vooral contact met ons op. U kunt bellen naar 0172-577147; U kunt een e-mail sturen naar info@beefensteak.nl

 

 

 

 

 

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.

Rating: 9.2, gebaseerd op 13921 beoordelingen.