Diamanthaas Sous-Vide

Diamanthaas Sous-Vide
Diamanthaas Sous-Vide bereid

Ingrediënten

4 diamanthazen van circa 150 gram

2 tenen knoflook fijngesneden

2 takjes verse rozemarijn

Olijfolie

Klontje boter

Versgemalen peper naar smaak toevoegen

Zeezout naar smaak toevoegen

 

Bereiding

Neem een sous vide bak en vul deze met koud water

Stel het sous-videapparaat in op 43°C (of het pannetje water) en laat het water op de gewenste temperatuur komen

Breng de diamanthazen op smaak met peper en zeezout

Neem een sous vide zak en voeg de diamanthazen, de knoflook en de takjes rozemarijn toe en sluit deze

Leg de zak in de sous vide bak als deze op temperatuur is en stel de timer in op 120 minuten

Als de timer afloopt de zak uit het water halen

Haal de diamanthaas eruit en dep deze droog met een doek of keukenrol

Neem een koekenpan en giet wat olijfolie erin of steek de BBQ op naar 180-200°C

Bak de diamanthazen goudbruin aan alle zijden

Voeg als laatste nog een klontje boter toe als je het pannetje gebruikt

 

Maak het gerecht eventueel compleet met heerlijke roseval aardappelen, courgette champignons met een crème van mais

 

Eet smakelijk!