Selecteer eigen leverdatum
Voor 11u besteld, zelfde avond in huis
Gratis verzenden in NL vanaf €75.-
Recyclebare verpakking

Jodenhaas

Jodenhaas

Malse jodenhaas online bestellen

Een schouderbiefstuk staat ook bekend als jodenhaas.

... Lees meer
Sorteer
Foto-tabel
sort-descending
uruguayaans-grain-fed-jodenhaas
Angus Rundvlees
ca. 150 gram
€ 5,99
€ 5,09
Ierse-jodenhaas
Iers Rundvlees
ca. 350 gram
€ 15,79
per pagina

Malse jodenhaas online bestellen

Dit is een heerlijk malse biefstuk uit de voorvoet van het rund. Het is een veelzijdig stuk vlees en bij Beef&Steak verkopen we deze van hoogwaardige kwaliteit. Maakt u binnenkort een heerlijk gerecht met de malse jodenhaas uit ons assortiment? Lees snel verder om de verschillende mogelijkheden te ontdekken.


Veel toepassingen met een prachtige jodenhaas

Voor de malse jodenhaas biefstuk zijn er vele toepassingen. Zo kun je deze grillen als een steak, maar ook langzaam bereiden in de oven of op de barbecue. Ook voor het maken van Steak Tartare is jodenhaas een uitstekende keus! Een veelzijdig stuk vlees waar u op verschillende manier heerlijk van kunt genieten. Bestel gemakkelijk uw vlees bij de online slager en wanneer u vóór 11 uur bestelt, heeft u het dezelfde avond al in huis! Kies bijvoorbeeld voor de duurzame Wagyu diamanthaas, van koeien die productief zijn geweest als melkkoeien en nu gebruikt zijn als vleesrund voor de slacht.


Meer weten over onze jodenhaas?

Wil je meer weten over de jodenhaas? Neem dan gerust contact met ons op via (0172) 577 147 of maak gebruik van onze chatfunctie. Wij helpen u graag om het perfecte stuk vlees te vinden zodat u heerlijk kunt genieten van alles wat wij te bieden hebben.