
Iberico secreto met kastanjes en cashewnoten

Bijzonder recept met een bijzonder lekker stuk: de secreto
Ingrediënten
Ingrediënten
800 g Iberico secreto
1 pot gekonfijte kastanjes
200g Cashewnoten
Vergine olijfolie
zout
peper
4 stelen prei
1 wortel
2 teentjes knoflook
1 kop witte wijn
kervel
(Als alternatief voor de kastanjes kunt u ook gekookte kastanjes nemen en deze zelf 20 minuten glaceren in suikerwater op medium vuur)
Bereiding
Bereidingswijze:
1) Grill de secreto in een pan met wat olie. Kruidt met peper en zout.
2) Zet deze even aan de kant, onder een dakje van aluminiumfolie.
3) In dezelfde pan, bak de prei met wortel en knoflook.
4) Wanneer de groenten gaar zijn voeg water toe en een beetje witte wijn en doe de
kastanjes in de pan.
5) Intussen, glaceer de cashewnoten in een pan met wat olie doe ze bij de groenten en
kastanjes.
6) Kook op laag vuur voor een paar minuten in pan met gesloten deksel.
7) Serveer de secreto in reepjes met de kastanjes en groenten en versier met een beetje
kervel.