Iberico Secreto met ratatouille
> één uur
4 personen
Gemiddeld
Pan
Ontdek de sublieme smaken van ons recept voor Iberico Secreto met een heerlijke ratatouille. Laat je betoveren door de malse Iberico Secreto, perfect gecombineerd met de kleurrijke en smaakvolle groenten van de ratatouille.
Ingrediënten
- 800 gram Iberico Secreto
- 1 ui, fijngesneden
- 2 stuks groene paprika's, in blokjes
- 4 stuks tomaten, gepeld en in blokjes
- 1 courgette in blokjes
- Olijfolie
- Zout
- 1 theelepel suiker
- Gemalen zwarte peper
Bereiding
- 1. Gebruik een diepe koekenpan voor de ratatouille.
- 2. Meng de fijngesneden ui, paprika's in blokjes en laat dit 10 minuten sudderen.
- 3. Voeg de gepelde tomaten erbij (in blokjes), de courgette en voeg de suiker toe en een snufje zout.
- 4. Tenslotte nog wat versgemalen peper en laat dit een uur pruttelen op laag vuur.
- 5. Grill vervolgens de secreto op een grillplaat of in ondiepe koekenpan, twee minuten aan elke kant.
Het spectaculaire resultaat laat zich goed combineren met versgebakken brood. Gebruik een beetje grof zout om de smaken te versterken.