•  
    Vandaag besteld, dinsdagavond geleverd.
  •  
    Bel (0172) 577 147.
  •  
    Gratis verzenden in Nederland v.a. € 60,-
  •  
    Chat live met ons.

Red hot Iberico rib tapas

Heerlijke tapas voor een zwoele zomeravond. Begin op tijd met bereiden!

Red hot Iberico rib tapas

Bereidingstijd: 255 minuten

Ingredienten

Voor 4 personen

2 kilo buikspareribs

De marinade

8 eetlepels olijfolie

1/2 kop fijngehakte knoflook

1 chili peper, fijngesneden

1 eetlepel oregano, fijngesneden

1 eetlepel rozemarijn, fijngesneden

1/2 theelepel gemalen zwarte peper

1 theelepel suiker

1/2 geperste citroen

Zeezout

Bereiding

1)     Verwijder het vlies aan de binnenkant van de rib en snijd de spareribs tussen de ribben, zodat je eindigt met individuele ribben.

2)     Meng de ingrediënten en marineer de spareribs, ten minste een uur, een hele nacht is nog beter.

3)     Stook je gesloten barbecue op tot 120 graden celcius onder het deksel. 

4)     Gaar de spareribs ongeveer 4 uur uur totdat ze gaar zijn (low&slow is beter dan snel), draai de ribben elk uur en blijf smeren met de marinade.


Serveer als tapas!

Rating: 9.2, gebaseerd op 13873 beoordelingen.