Selecteer eigen leverdatum
Voor 11u besteld, zelfde avond in huis
Gratis verzenden in NL vanaf €75.-
Recyclebare verpakking

Reebout

Artikelnummer: 1824

Op voorraad





Mooie, malse bout van het ree. Schitterend te presenteren!
  • Niet tevreden, geld terug garantie
  • Voor 11:00 besteld, dezelfde avond in huis
  • Gratis verzending in NL v.a. €75,-
  • 9,3 o.b.v. 19.485 beoordelingen
Over dit product
  • Mooie, malse bout
  • Van het ree
  • Schitterende presentatie

Wil je een spectaculaire, malse bout op tafel zetten? Ga dan voor de Reebout!

SCHITTERENDE PRESENTATIE

Heerlijke grote reebout voor het hele gezin. Deze bout is helemaal schoongemaakt en klaar om te worden bereid. Het vlees is zeer mals en heeft een sappige karakteristieke smaak. De wilde reeën zijn afkomstig uit Polen. Hier hebben zij heerlijk door de bossen kunnen struinen. Hierdoor is er ook nooit antibiotica bij het dier binnengekomen. Bovendien ervaren dieren die niet in gevangenschap hebben geleefd veel minder stress. Dit proef je terug in het vlees.

Bij BEEF&STEAK kun je een heerlijke Reebout kopen. Ga voor dit heerlijke stuk malse vlees en geniet van deze delicatesse. 

Bereiding

Ingrediënten:- 1 reebout (ongeveer 1,5 tot 2 kg)- 4 teentjes knoflook, in plakjes gesneden- Verse rozemarijn en tijm- Zout en peper naar smaak- OlijfolieBereidingswijze:1. Verwarm de oven voor op 180°C.2. Maak kleine inkepingen in de reebout met een scherp mes en stop in elke inkeping een plakje knoflook en wat takjes rozemarijn en tijm.3. Wrijf de reebout in met olijfolie en breng deze royaal op smaak met zout en peper.4. Verhit een pan op middelhoog vuur en braad de reebout rondom goudbruin aan.5. Leg de reebout in een braadslee en zet hem in de voorverwarmde oven.6. Rooster de reebout in de oven. Voor een medium rare resultaat, laat de reebout ongeveer 15 tot 20 minuten per 500 gram in de oven. Voor een doorbakken resultaat, laat de reebout 20 tot 25 minuten per 500 gram in de oven.7. Gebruik eventueel een vleesthermometer om de kerntemperatuur te meten. Voor medium rare is de kerntemperatuur ongeveer 55-57°C, en voor medium tot doorbakken is de kerntemperatuur ongeveer 60-65°C.8. Haal de reebout uit de oven en leg deze op een snijplank. Dek de reebout losjes af met aluminiumfolie en laat hem ongeveer 10 tot 15 minuten rusten.9. Snijd de reebout in plakken en serveer hem met je favoriete bijgerechten, zoals aardappelpuree, gestoomde groenten of een frisse salade.Met zorgvuldig bereid wild en de juiste kooktijd kun je genieten van een heerlijk mals en sappig stukje reebout. Eet smakelijk!

Meer Informatie
Herkomst Polen
Ingrediëntendeclaratie 100% ree
Opslagconditie Diepvriesproduct ≤ -18ºC
Rijping Niet gerijpt
Bereidingsmethode Barbecue, Oven, Braadpan
Soort Wild
SKU 1824
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Reebout
loader
Bezig met laden...

check-circle U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

Vaak samen gekocht
reerug
Wild
ca. 1800 gram
€ 143,95
Fazantpaté met Truffel
Gevogelte
€ 5,99
Wildzwijn-rack
Wild
ca. 2200 gram
€ 120,99
wildzwijn-biefstuk
Wild
ca. 150 gram
€ 8,29
reehaasjes
Wild
ca. 1000 gram
€ 84,99
Herten-poulet
Wild
ca. 400 gram
€ 11,99
Tam-konijn
Wild
ca. 1600 gram
€ 19,95
Wilde-duif
Gevogelte
€ 8,99
Hertenrollade
Wild
ca. 1000 gram
€ 34,95
Kangoeroebiefstuk
Wild
ca. 200 gram
€ 6,29

Gerelateerde producten



Slagerstouw
€ 5,95
blues-hog-barbecue-saus
Saus
€ 10,95