Selecteer eigen leverdatum
Voor 11u besteld, zelfde avond in huis
Gratis verzenden in NL vanaf €75.-
Recyclebare verpakking

Ronsard Kalkoenpoot

Artikelnummer: 8584

Niet op voorraad





Een poot van een kalkoen is goed bevleesd en heerlijk van smaak. Per 2 stuks verpakt
  • Niet tevreden, geld terug garantie
  • Voor 11:00 besteld, dezelfde avond in huis
  • Gratis verzending in NL v.a. €75,-
  • 9,3 o.b.v. 19.485 beoordelingen
Over dit product

Zin in een heerlijk stuk kalkoensvlees, maar ben je geen grote eter? Dan is de onderpoot van de Franse Ronsard kalkoen iets voor jou! De poot van een kalkoen is schitterend om langzaam te bereiden.

Het vlees is heerlijk mals en bevat weinig vet. Een perfect stuk voor op de BBQ, waar dit product zeker tot zijn recht komt. De poten zitten per 2 stuks verpakt.

Contact
Voor vragen of extra informatie kan je ons bereiken via de chatfunctie. Je kunt ons ook bereiken op het telefoonnummer: 0172-577 147 of mail naar: info@beefensteak.nl. Wij helpen je graag!

Bereiding

Ingrediënten:- Kalkoenbout(en)- Zout en peper naar smaak- Olijfolie- Verse kruiden zoals tijm, rozemarijn en knoflook (optioneel)- Groenten zoals wortelen, uien en selderij (optioneel, voor het maken van bouillon)Bereidingswijze:1. Verwarm de oven voor op 180°C.2. Als je ervoor kiest om een bouillon te gebruiken, leg dan grof gesneden wortelen, uien, selderij en wat verse kruiden zoals tijm en rozemarijn op de bodem van een braadpan. Dit zal dienen als een aromatische basis voor de kalkoenbout en zal ook een heerlijke bouillon opleveren.3. Dep de kalkoenbout droog met keukenpapier en breng deze op smaak met zout en peper.4. Verhit een beetje olijfolie in een braadpan op middelhoog vuur. Bak de kalkoenbout aan alle kanten goudbruin, dit duurt ongeveer 5 minuten.5. Als je ervoor hebt gekozen om groenten en kruiden te gebruiken, leg dan de kalkoenbout op de bed van groenten in de braadpan.6. Bedek de braadpan met een deksel of aluminiumfolie en plaats deze in de voorverwarmde oven.7. Laat de kalkoenbout ongeveer 20 minuten per 500 gram garen. Houd de interne temperatuur in de gaten met een vleesthermometer. De kalkoen is gaar wanneer de interne temperatuur op de dikste plek van de bout 75°C bereikt.8. Halverwege de kooktijd kun je de bouillon in de braadpan gebruiken om de kalkoen te bedruipen en extra smaak toe te voegen.9. Laat de kalkoenbout rusten, losjes afgedekt met aluminiumfolie, voor ongeveer 15-20 minuten voordat je hem aansnijdt. Dit zorgt ervoor dat de sappen zich in het vlees verspreiden en maakt het sappiger.10. Snijd de kalkoenbout in plakken en serveer met je favoriete bijgerechten, zoals aardappelpuree, geroosterde groenten of een frisse salade.De kalkoenbout is een heerlijk mals en smaakvol stuk vlees dat perfect is voor een feestelijke maaltijd. Met deze bereidingsinstructies zal je kalkoenbout zeker een succes zijn! Geniet ervan!

Meer Informatie
Herkomst Frankrijk
Ingrediëntendeclaratie 100% kalkoen
Opslagconditie Diepvriesproduct ≤ -18ºC
Rijping Niet gerijpt
Bereidingsmethode Barbecue, Oven, Dutch Oven, Braadpan, Grillen
Soort Gevogelte
SKU 8584
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Ronsard Kalkoenpoot
loader
Bezig met laden...

check-circle U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

Vaak samen gekocht
kipfilet-gildehoen
Wellfoort Farms
ca. 400 gram
€ 7,29
kipfilet-gildehoen
Gildehoen
ca. 350 gram
€ 7,79
kipsaté-dijvlees-gildehoen
Gildehoen
ca. 200 gram
€ 4,99
Wilde-fazant
Gevogelte
ca. 700 gram
€ 13,95
Wilde-duif
Gevogelte
€ 8,99
grillworst-naturel-kip
Gevogelte
€ 9,95
Smoked pulled chicken
Gildehoen
€ 14,95
Gildehoen-Kippenbout-gekruid
Gildehoen
ca. 650 gram
€ 6,49
scharrelkip-ancenis-label-rouge
Label Rouge
€ 22,95
Gevulde Kalkoen
Gevogelte
ca. 3500 gram
€ 76,99