Selecteer eigen leverdatum
Voor 11u besteld, zelfde avond in huis
Gratis verzenden in NL vanaf €75.-
Recyclebare verpakking

Australisch Black Angus

Australisch Black Angus

De Black Angus is het beroemdste runderras ter wereld. Dit hoornloze ras staat bekend om zijn sublieme vlees. 

... Lees meer
Sorteer
Foto-tabel
sort-descending
Black Angus Whole Packer Brisket
Rundvlees
ca. 7500 gram
€ 218,00
per pagina

Black Angus rundvlees uit Australië

Voor de melk worden deze koeien niet gehouden. Onze Australische Angus is 200 dagen met graan afgemest en dat zie je terug in de sublieme marmering. Australië is 185 keer zo groot als Nederland met 22 miljoen inwoners. De veestapel in Australië is groter dan het aantal inwoners, maar door de grootte van het land hebben de runderen er ontzettend veel vrije ruimte.


Welke voeding krijgen de Black Angus runderen?

In Australiëë wordt met zorg aandacht besteed aan het welzijn en de voeding van de Black Angus. Door de immense vrijheid kunnen de runderen grazen wat ze willen en worden bijgevoerd met een mix van mais en granen. Op deze manier krijgt het vlees de optimale marmering en de heerlijke smaak die je van dit Black Angus rund mag verwachten. Alle runderen zijn 100% hormoon- en antibiotica-vrij.


Koop Black Angus rundvlees online

Dit graangevoerde rundvlees wordt veel gebruikt in de horeca. De kwaliteit is bijna net zo goed als graangevoerd Black Angus rundvlees uit de USA, maar een stuk goedkoper. Omdat de importheffingen op vlees uit Australië lager zijn, kan het goedkoper worden aangeboden. Geniet dus van vriendelijk geprijsd, graangevoerd rundvlees uit Australië en het gemak van online bestellen.


Contact

Heb je vragen over het online bestellen van Black Angus rundvlees uit Australië of ben je op zoek naar tips en trucs voor de bereiding ervan, stuur ons een mailtje via service@beefensteak.nl We leveren van maandag tot en met vrijdag door heel Nederland en Nederlandstalig Belgie tussen 17:00 en 22:00 uur.