- Beschrijving
-
De Bommelse Blonde rosbief
U wilt een heerlijk stukje Bommelse Blonde rosbief kopen. Dan doet u dat natuurlijk bij de specialist binnen dit vakgebied. Beef&Steak is dé online slager waar u gegarandeerd bent van een hoogstaand kwalitatief stukje vlees. Wanneer u bij ons rosbief wilt kopen, kunt u terecht voor een heerlijk stuk achtermuis van de Bommelse Blonde d’Aquitaine. Geroemd om zijn zachtheid en fluwelen smaak. Het vlees van de Bommelse Blonde is letterlijk en figuurlijk 100% rundvlees. Zeker de rosbief is één van de toppers van dit vleesrund. Heerlijk als braadstuk of om te roken! Wat u overhoudt kan dun gesneden gewoon op de boterham worden belegd.
Bommelse Blonde rosbief kopen doet u bij Beef&Steak
De Bommelse Blonde d’Aquitaine rosbief is afkomstig van een van oorsprong Frans runderras. De variant die u koopt bij Beef&Steak echter, komt uit de Gelderse Bommelerwaard. Hier heeft het runderras alle vrijheid om heerlijk te grazen en te genieten van al het moois dat de Bommelerwaard te bieden heeft. Dit proeft u zeker terug in het heerlijke vlees dat wij binnen ons assortiment hanteren. Daarnaast kunt u naast rosbief meerdere heerlijke stukken vlees bij ons kopen. Wij hebben dan ook een zeer uitgebreid assortiment waar iedereen wel een bepaald stukje vlees vindt dat voldoet aan zijn of haar wensen. Zodoende kunt u bij ons ook terecht voor onder andere:
Heeft u nog vragen over de Bommelse Blonde rosbief?
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden betreft het kopen van rosbief? Wij vertellen u graag over alle mogelijkheden en soorten rosbief, denk bijvoorbeeld aan de Bommelse Blonde d’Aquitaine. Voor vragen of voor extra informatie kunt u ons bereiken via de chatfunctie op de website. U kunt ons ook bereiken op het telefoonnummer: (0172) 577 147. Wij helpen u graag!
- Recepten
-
-
Slow roasted rosbief
De mooiste roast van Nederland is toch wel de rosbief. Gebruik dit recept om je rosbief slow te roasten en je beleeft de optimale smaak. -
Gepekelde Rosbief
Je eigen rosbief maken is eigenlijk heel makkelijk. Probeer dit recept maar eens. Hou rekening met een nachtje pekelen. -
Rosbief met wortelen en jus
Genieten van mooi, langzaam gegaard rundvlees. Perfect voor een doordeweekse avond. -
Rosbief met kruidenkorst en mierikswortel-crème
De heerlijke smaak van rosbief in een kruidig jasje.
-
- Extra informatie
-
Herkomst Nederland Ingrediëntendeclaratie 100% rundvlees Allergie Allergenenvrij, Glutenvrij, Lactosevrij, MSG-vrij, Notenvrij Opslagconditie Diepvriesproduct ≤ -18ºC Rijping Gerijpt Manier van afmesten Grasgevoerd Gewicht ca. 500 gram voedingswaarde Nee - Reviews
-
Klantenreviews 1 item(s)
- Heerlijke Bommelse rosbief
-
Man man man wat is dit lekker. Rondom even flink aanbraden op de Weber. Daarna indirect( half uurtje) tot 48 gr. Inpakken en 15 min laten liggen. Perfect stuk vlees. gewoon doen.
product
Schrijf uw eigen review