De bavette de flanchet is een smakelijk stuk rundvlees die u niet snel tegen zult komen. Van het juiste ras, zoals deze Aberdeen Angus, is het een heerlijk mals stuk vlees. Bavette de Flanchet komt uit de flank en heet bij Beef&Steak vinkenlap. Het is vlees met een lange draad, dus let op met aansnijden; dwars op de draad. Hierna kunt u genieten van een steak met echte smaken!
Deze Bavette komt van het Aberdeen Angusras. Dit is zeer fijndradig vlees en heeft een sappige karakteristieke smaak. Dit mooie ras is rijk aan vetten. Hierdoor blijft het vlees goed op smaak. De Aberdeen Angus is in veel opzichten te vergelijken aan het Wagyurund. Alleen bevat het Wagyurund nog meer marmering.
Contact
Voor vragen of extra informatie kunt u ons bereiken via de chatfunctie. U kunt ons ook bereiken op het telefoonummer: 0172-577 147 of mail naar: info@beefensteak.nl. Wij helpen u graag!
Een klassiek gerecht uit de Amerikaanse keuken is de "Philly Cheese Steak". Bekijk hier hoe u deze maakt met een Flank steak:
Dit gerecht is ook heerlijk met bijvoorbeeld Hollandse biefstuk, Botswana Picanha of een Australische Flat Iron steak.