Uruguayaanse Chuck Eye Steak
Artikelnummer: 4756Op voorraad
- Niet tevreden, geld terug garantie
- Voor 11:00 besteld, dezelfde avond in huis
- Gratis verzending in NL v.a. €89,-
- 9,3 o.b.v. 19.485 beoordelingen
- Zachte steak van de onderrib
- Betere marmering door graanvoeding
- Het broertje van de rib eye
- Van het Uruguayaanse grain-fed rund
Wil je een prachtige steak op tafel zetten? Ga dan voor de Uruguayaanse Chuck Eye Steak!
BROERTJE VAN DE RIB EYE
De Uruguayaanse Grain-Fed Chuck Eye, het broertje van de rib eye. De chuck eye komt uit de eerste rib eye van de nek van het rund. Een verschil tussen de rib eye en de chuck eye zit in het vetgehalte. Deze is groter bij de chuck eye en dit zorgt deels voor de smaak. De chuck eye is zeer goed van smaak en is bovendien heerlijk mals. Dit runderras uit Uruguay is graangevoerd. Graanvoeding zorgt voor een betere marmering, oftwel een hoger gehalte van intramusculair vet. Dit zorgt ervoor dat de vetdeeltjes tussen het spierweefsel beter tot uiting komen. Hierdoor proeft u de ultieme smaak van de chuck eye.
ONS URUGUAYAANS RUNDVLEES
Ons Uruguyaans rundvlees komt van Hereford en Angus runderen, échte vleesrassen. Naast het afmesten worden de dieren de laatste 120 dagen op een uitgebalanceerd dieet gezet van plantaardige eiwitten. Tijdens deze 120 dagen worden de dieren zeer nauwkeurig in de gaten gehouden door voedingsspecialisten. Zij houden de groei en gezondheid van de dieren goed in de gaten en zorgen ervoor dat het de dieren aan niets ontbreekt.
Bij BEEF&STEAK kun je een heerlijke Uruguayaanse Chuck Eye Steak kopen. Ga voor deze heerlijke, smaakvolle steak en geniet van deze delicatesse van de het Uruguayaanse rund.
Herkomst | Uruguay |
---|---|
Ingrediëntendeclaratie | 100% rundvlees |
Opslagconditie | Diepvriesproduct ≤ -18ºC |
Rijping | Nat gerijpt |
Voeding | 200 Dagen graangevoerd |
Bereidingsmethode | Barbecue, Oven, Dutch Oven, Braadpan, Low & Slow, Hot & Fast, Grillen, Direct, Indirect, Stoven, Sudderen |
Soort | Angus Rundvlees |
voedingswaarde | energie: 171kcal, vet: 9,7g, koolhydraten: 0g, eiwitten: 20,8g |
SKU | 4756 |
Voor de prijs krijg je wel een enorme lap vlees en de goede delen zijn lekker. Ik heb het sous vide bereid waardoor hij perfect op temperatuur was. Maar doordat slechts een deel van de steak goed is, krijgt hij maar 3 sterren. Als je echt biefstuk wil eten en er van wil genieten, geef dan een paar euro meer uit. Wil je gewoon een grote lap vlees en pochen dat het biefstuk is, dan kun je voor dit gaan ;-)