•  
  Kies zelf je leverdag
 •  
  Bel (0172) 577 147.
 •  
  Gratis verzenden in NL v.a. € 70,-
 •  
  Achteraf betalen (Klarna)

Betaalmethoden

Bestellen en betalen

Alle prijzen op de website zijn inclusief BTW. Online bestellen bij de slagerij van Beef&Steak is eenvoudig. Op de productpagina ziet u de producten, de omschrijving en de prijzen. Kies uw producten via de eenvoudige navigatie en met een druk op de knop zet u ze in de winkelwagen. Daaruit kunt u later gewoon nog artikelen verwijderen of er producten aan toevoegen.

U kunt betalen via iDeal, Mollie, PayPal, creditcard of betaling achteraf via Klarna (maximum bedrag varieert per persoon, afhankelijk van de betaallhistorie bij Klarna); gecertificeerde betalingsproviders die uw betalingen veilig verzorgen. Bij overmaken via uw eigen bank klikt u direct op 'overschrijven per bank', daarvoor hoeft u niet bij Multisafepay of PayPal in te loggen. Het rekeningnummer is: IBAN NL17RABO0144797178, tnv Beef&Steak, ovv ordernummer. Voor klanten in het buitenland:BIC = RABONL2U.

Betalen op rekening

Deze optie is er uitsluitend voor Goldmembers. Goldmembers zijn door Beef&Steak aangewezen vaste klanten met aanvullende privileges.

Betalen per overboeking

U kunt betalen via overboeking op onze rekening. Let wel: uw bestelling wordt verzonden zodra de betaling op onze rekening staat.

Betalen bij afhalen

U kunt gebruik maken van PIN als u een bestelling afhaalt in Ter Aar. Contant betalen is ook mogelijk.


Bij vragen over uw betaling: 0172-577147 of info@beefensteak.nl