•  
  Vandaag besteld, morgen in huis.
 •  
  Bel (0172) 577 147.
 •  
  Gratis verzenden in Nederland v.a. € 60,-
 •  
  Chat live met ons.

Betaalmethoden

Bestellen en betalen
Alle prijzen op de website zijn inclusief BTW. Online bestellen bij de slagerij van Beef&Steak is eenvoudig. Op de productpagina ziet u de producten, de omschrijving en de prijzen. Kies uw producten via de eenvoudige navigatie en met een druk op de knop zet u ze in de winkelwagen. Daaruit kunt u later gewoon nog artikelen verwijderen of er producten aan toevoegen.

U kunt betalen via iDeal, Multisafepay, PayPal, creditcard of Afterpay; gecertificeerde betalingsproviders die  uw betalingen veilig verzorgen. Bij overmaken via uw eigen bank klikt u direct op 'overschrijven per bank', daarvoor hoeft u niet bij Multisafepay of PayPal in te loggen. Het rekeningnummer is: IBAN NL17RABO0144797178, tnv Beef&Steak, ovv ordernummer. Voor klanten in het buitenland:BIC = RABONL2U.

Betalen op rekening
Deze optie is er uitsluitend voor Goldmembers. Goldmembers zijn door Beef&Steak aangewezen vaste klanten met aanvullende privileges.

Betalen per overboeking
U kunt betalen via overboeking op onze rekening. Let wel: uw bestelling wordt verzonden zodra de betaling op onze rekening staat.

Betalen bij afhalen
U kunt gebruik maken van PIN als u een bestelling afhaalt in Ter Aar.

 Met digitale acceptgiro uw online bestelling betalen via AfterPay

AfterPay voert voor Beefensteak.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Beefensteak.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van  € 200,00 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 300,00.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

De servicekosten voor gebruik van Afterpay bedragen 0,99 ct.


Bij vragen over levering: 0172-577147 of info@beefensteak.nl