Dit zijn de BBQ-trends van deze zomer

Dit zijn de BBQ-trends van deze zomer

Dit zijn de BBQ-trends van deze zomer

Sinds 2008 is Beef&Steak dé specialist in bijzonder, smaakvol vlees. Met een assortiment van meer dan 1000 producten – van klassiekers tot verrassende specialiteiten – brengen wij vlees met karakter naar de Nederlandse BBQ. We volgen de laatste BBQ-trends op de voet en delen hieronder onze verwachtingen voor de zomertrends van dit jaar.

Brisket

Brisket – een stuk runderborst – is een ware klassieker in de Amerikaanse BBQ-keuken. Hoewel de bereiding technisch uitdagend is, groeit de populariteit snel onder Nederlandse grillliefhebbers. Mits low & slow bereid op een smoker of barbecue, levert brisket een bijzonder mals en smaakvol resultaat.

brisket bbq trends

Exotisch wild

Vlees van exotisch wild – zoals kangeroe – zal deze zomer vaker op de BBQ verschijnen. Deze soorten onderscheiden zich door hun unieke smaakprofiel en superieure kwaliteit dankzij hun natuurlijke leefomgeving.

BBQ Bites

Kleine hapjes zijn dé trend van dit seizoen. Denk aan Moink Balls, Chicken Wings, Zalmsteaks en Jalapeño kaas worsten. Beef&Steak organiseert BBQ-workshops waarin je leert hoe je deze bites optimaal bereidt.

spiesen bbq trend

Spiezen

Spiezen blijven onverminderd populair. Ze zijn snel klaar, veelzijdig én smaakvol. Gebruik hoogwaardige ingrediënten zoals Gildehoen-kippendijen, varkenshaas, ossenhaas, lamsvlees of een combinatie met groenten. Bekijk onze selectie hier.

Pellet BBQ

De pellet BBQ verovert Nederland. Deze BBQ werkt op samengeperst zaagsel (pellets) en functioneert als grill én smoker zonder open vuur. Met diverse smaken pellets creëer je eenvoudig een unieke rooksmaak. Pelletsmokers zijn nu verkrijgbaar bij Beef&Steak.

Tot slot wijzen we graag op onze duurzame verpakkings- en verzendmethoden. Wij maken al jarenlang gebruik van herbruikbare koelverpakkingen en verzenddozen. Zelfs onze coolpacks zijn ontworpen voor meervoudig gebruik.