Keij gietijzeren grillplaat half Compact
Op voorraad

- Niet tevreden, geld terug garantie
- Voor 11:00 besteld, zelfde avond in huis
- Gratis verzending in NL v.a. €89,-
- 9,3 o.b.v. 19.485 beoordelingen
Belangrijkste kenmerken
- ✅ Ideaal voor het bakken van eieren, gamba's, aardappeltjes, groenten, enz.
- ✅ Verandert je Kamado in een allround buitenkeuken
- ✅ Gemaakt van gietijzer voor het vasthouden van warmte en hoge temperaturen
- ✅ Geschikt voor Kamado's van 15 inch
Wat maakt deze gietijzeren grillplaat ideaal?
Een gietijzeren grillplaat is perfect voor het bakken van eieren, gamba's, aardappeltjes, groenten, en nog veel meer. Met deze plaat transformeer je je Kamado in een veelzijdige buitenkeuken. Kortom, deze barbecue grillplaat is een onmisbaar accessoire voor je Kamado.
Voordelen van een gietijzeren barbecue grillplaat
Deze half ronde grillplaat is een mooie toevoeging aan je Kamado. Het heeft een gladde kant en een kant met grillstrepen, waardoor het ideaal is voor het bakken van zowel vlees, vis als groenten. Het gietijzer houdt de warmte goed vast en is bestand tegen zeer hoge temperaturen. Dit maakt het een perfect accessoire voor jouw Kamado.
Welk gietijzeren grillplaat past op mijn BBQ?
Deze half ronde gietijzeren grillplaat Compact past perfect op de Divide and Conquer Compact van een 15 inch Kamado.
Afmeting grillplaat: 33 x 16,5 centimeter.
Onderhoud van de grillplaat
De gietijzeren grillplaat is al geseasoned, maar het kan zijn dat er na gebruik wat gebruikerssporen op de plaat komen. In dat geval is het verstandig om de plaat opnieuw te seasonen. Seasonen gaat als volgt: eerst moet de plaat goed schoongemaakt worden met water en afwasmiddel. Zet de plaat vervolgens in de oven of op de barbecue (160-200 graden) en verwarm de grillplaat minimaal dertig minuten. Maak de plaat daarna goed schoon met een doek of keukenpapier.
- Vet de plaat daarna in met Crisco, geklaarde boter of rijstolie en haal het overtollige vet weg met een doek of keukenpapier.
- Plaats de plaat terug in de oven of op de barbecue en verwarm deze voor een uur.
- Laat de plaat daarna afkoelen en neem het overtollige vet weer weg.
- Wanneer de plaat is afgekoeld, vet deze dan nog een keer in en verwarm de plaat nogmaals een uur in de oven of op de barbecue.
Nu is de grillplaat klaar voor gebruik.
Price | € 25,95 |
---|---|
Merk | Keij Kamado |
Materiaal | Gietijzer |
SKU | 96850001 |