Livar Bourgondische Ham
Op voorraad

- Niet tevreden, geld terug garantie
- Voor 11:00 besteld, zelfde avond in huis
- Gratis verzending in NL v.a. €89,-
- 9,3 o.b.v. 19.485 beoordelingen
Traditioneel gerookte ham. Heerlijk als bijgerecht en een prachtig gezicht op de tafel. De ham is al helemaal klaar en hoeft u alleen nog aan te snijden. Uiteraard kan de ham ook warm worden geserveerd. De ham is gepekeld en gerookt met echt beukenhout en dat proef je.
Kerstham
Deze kerstham is een beenham die beroemd is als bijgerecht op het kerstdiner. In de VS noemt men dit een Christmas Ham en de Zweden zeggen Juleskinka. Probeer ook deze kerstham en geef de kerst nog meer smaak
Herkomst | Nederland |
---|---|
Ingrediëntendeclaratie | Livar varkensvlees (96%), zout, aroma (MELK, rookaroma), glucosestroop, dextrose, saccharose, stabilisator: E451, E450, conserveermiddel: E250, antioxidant: E301, kruiden |
Opslagconditie | Diepvriesproduct ≤ -18ºC |
Rijping | Geen rijping |
Bereidingsmethode | Barbecue, Dutch Oven, Indirect, Low & Slow, Oven |
Soort | Livar Varkensvlees |
SKU | 6200 |
-
Oven: verwarm de oven voor op 175 °C. Leg de ham in een ovenschaal, dek af met aluminiumfolie en verwarm 10–15 minuten. Laat de ham daarna kort rusten voordat je hem aansnijdt.
-
Au bain-marie: breng een pan met water tot net onder het kookpunt (ongeveer 80–85 °C). Leg de ham, nog in de vacuümverpakking, in het water en verwarm langzaam.
Snijd de ham voor het serveren in dunne plakken, dwars op de draad, zodat hij lekker mals blijft.
Lekker sappig en mals gewoon heerlijk!!