Miguel Vergara Denver Steak
Artikelnummer: 4937Op voorraad

- Niet tevreden, geld terug garantie
- Voor 11:00 besteld, zelfde avond in huis
- Gratis verzending in NL v.a. €89,-
- 9,3 o.b.v. 19.485 beoordelingen
De presa of bovenrib is een hoogwaardig schouderstuk, verkregen van het bovenste deel van de ribben van het voorste deel van het karkas. Het is een stuk met veel intramusculair vet, wat het een snit maakt met uitstekende culinaire eigenschappen, met een geweldige mondgevoel, malsheid en sappigheid.
De veelzijdigheid van de presa van rundvlees biedt ons vele opties om ervan te genieten; ideaal om te grillen of te bakken, maar ook rauw voor een goede carpaccio of tartaar.
Grupo Miguel Vergara: Toewijding aan Excellence, Dierenwelzijn en Milieubewustzijn
Grupo Miguel Vergara, opgericht in 1960, heeft zijn basis in passie voor veeteelt en dierenwelzijn. Met 100% Spaanse productie en rigoureuze kwaliteitscontroles bieden ze premium vlees. Ze zijn gericht op uitmuntendheid in de gehele productieketen, waarbij ze het beste vlees ter wereld aanbieden met aandacht voor milieu en dierenwelzijn.
De toewijding aan innovatie en strenge controles waarborgen voedselveiligheid. Als eerste Spaanse exploitatie met gecertificeerde boerderijen voor dierenwelzijn, streven ze ook naar duurzaamheid door deelname aan milieu-initiatieven en het creëren van werkgelegenheid op het platteland.
Herkomst | Spanje |
---|---|
Ingrediëntendeclaratie | 100% rundvlees |
Opslagconditie | Diepvriesproduct ≤ -18ºC |
Rijping | Wet aged |
Voeding | 300 Dagen graangevoerd |
Bereidingsmethode | Barbecue, Hot & Fast |
Soort | Angus Rundvlees |
SKU | 4937 |