•  
  Vandaag besteld, overmorgen in huis.
 •  
  Bel (0172) 577 147.
 •  
  Gratis verzenden in Nederland v.a. € 60,-
 •  
  Chat live met ons.

Online slager

Beef&Steak is de online slager waar allerlei soorten vlees in een eenvoudig overzicht aangeboden worden. Met een simpele druk op de knop verplaatst u de gewenste producten naar het winkelwagentje en daarna kunt u veilig afrekenen. En als u voor 16.30u een bestelling plaatst, heeft u het vlees de volgende dag al in huis!

Gemak dient de mens

Beef&Steak is een Bourgondische online slager. Het begon ooit allemaal in een restaurant in Zuid-Afrika, waar het vlees zo fantastische smaakte dat Jan Faber en Matthijs van der Pijl zich afvroegen waarom al dat heerlijke, Bourgondische vlees niet op een eenvoudige wijze in Nederland aangeboden werd. Beef&Steak, uw online slager, is zo geboren. En we hebben al vele klanten blij kunnen maken. Wilt u meer weten over ons en onze klanten? Leest u dan even verder op deze pagina. Maar natuurlijk willen wij u ook graag even wijzen op toppers uit ons assortiment, zoals het vlees van de Angus en heerlijke Picanha. Eigenlijk is al het rund en barbecuevlees aan te raden! Welk vlees u uiteindelijk ook kiest, met vlees van Beef&Steak is het altijd smullen geblazen!

Contact

Wilt u meer weten over Beef&Steak, dé online slager, of over onze producten en diensten? Wij helpen u graag. Voor meer informatie belt u naar het nummer 0172-577147. U kunt ook een e-mail sturen naar: info@beefensteak.nl of ons contactformulier invullen.

Hieronder ziet u een greep uit ons assortiment.

 

Spareribs                               Steaks                                 vlees voor Kerst                         Rundvlees

Rating: 9.2, gebaseerd op 13101 beoordelingen.