•  
    Vandaag besteld, vandaag verzonden.
  •  
    Bel (0172) 577 147.
  •  
    Gratis verzenden in Nederland v.a. € 60,-
  •  
    Chat live met ons.

Over ons

Beef&Steak

Stobbeweg 15

2461 EX

Ter Aar

0172-577147

 

 

De beste ervaring voor de vleesliefhebber, dat is waar we naar streven sinds onze oprichting in 2008. Als liefhebbers begonnen we met onze online slagerij en bezorging aan huis zodat iedere particulier toegang heeft tot het mooiste vlees en bijzondere stukken. We brengen vlees met echte smaak, waaronder onbekende stukken en we willen Nederland kennis te laten maken met nieuwe smaken en ervaringen. Picanha bijvoorbeeld, was bij ons beschikbaar terwijl het bijna nergens anders werd aangeboden. Inmiddels zie je dat collega's ons graag kopiëren en vind je picanha op veel plekken terug. Ook de Boston Butt, een stuk speciaal voor de barbecueliefhebber was, als eerste in Europa, te koop bij ons. Naast heel mooi vlees letten we ook op dierenwelzijn. Wat we doen moet met respect voor het dier zijn. Zo kiezen we voor het Wroetvarken in plaats van het 'industrievarken' omdat dit varken met respect wordt behandeld, meer ruimte heeft, lokaal voer krijgt en -ook belangrijk- meer smaak te bieden heeft. Een plofkip komt er bij ons niet in, maar wel de Gildehoen.

De barbecueliefhebber kan bij ons terecht voor bijna alle soorten die juist voor de barbecue geschikt zijn. Een ruime keuze aan spareribs, Boston Butt voor pulled pork, côte de boeuf, teveel om op te noemen. Als je nog wat hulp kunt gebruiken om een start te maken met barbecueën, boek dan één van onze barbecue workshops.

Met uiterste zorg en hygiëne verwerken we de producten en verpakken deze vacuüm. De foto's op de website zijn dan ook van onze eigen producten zodat je kunt zien wat je krijgt. Je kan bij ons kiezen uit verschillende manieren van bezorging die het beste bij je past. Zo heb je Foodnetwerk waarbij je bestelling op vrijdagavond wordt geleverd, terwijl het vrijdagochtend pas bij ons is opgehaald. Het vlees is dus maar kort onderweg in een koelbox die zo goed koelt dat diepvries gegarandeerd als diepvries aankomt. Ook een tijdige levering is gegarandeerd, je krijgt vooraf te horen hoe laat de chauffeur komt. De koelbox gaat mee terug, dat is beter voor het milieu.

 

 

 

We streven ernaar dat iedere klant zegt: 'alles klopt bij Beef&Steak'. Dus ook als het gaat om klantenservice willen we het beste bieden. Mocht er iets zijn, met een telefoontje is het snel opgelost. Heb je een vraag over een product? Zoek je een recept? Is er iets mis? Bel ons en samen lossen we het altijd op.

 

Wat klanten over ons zeggen:

 

Iilda uit Zaamslag:

 

'Een speenvarken besteld. Hoge kwaliteit product, snelle levering, prima communicatie, prima verpakking. Echt uitmuntende service! Een aanrader.'

 

John uit Elst:

 

'Heb hier nu diverse malen mijn vlees besteld. Ik kan alleen maar zeggen perfect vlees snelle levering. Werd keurig gebeld bij een kleine wijziging in de levering. Ga hier zeker weer bestellen.'

 

Joost uit Overveen:

 

'' Zoals altijd punctuele levering van kwalitatief zeer goede producten! Kreeg nu ook mijn braadslee die ik via punten had gespaard ;-)'

 

Remco uit Zierikzee:

 

'Een geweldig bedrijf. De producten zijn uitstekend en hebben een ruime keuze aan vlees wat van goede kwaliteit is. Ze hebben een goede keuze voor het leveren van het vlees.

Een vraag stellen over een stuk vlees is geen probleem en je krijgt een snel reactie terug op je vraag.'

 

Hoe het begon:

Het begon met een bezoek aan restaurant 'The Butcher Shop' in Johannesburg, Zuid-Afrika. De daar geserveerde sirloin steak (entrecote) smaakte zo fantastisch dat ik me afvroeg wat ik al die jaren voor bourgondisch vlees had gehouden. Beef&Steak is opgericht in 2008 vanuit een passie voor zulk smakelijk vlees. De oprichters zijn Jan Faber en Matthijs van der Pijl. Matthijs is een telg uit een slagersgeslacht en liefhebber en kenner van mooi vlees. Samen met zijn compagnon Jan, ooit slagersknecht, steakliefhebber en voormalig directeur van een PR-bureau, heeft hij besloten het mooiste bourgondische vlees aan te bieden via een slagerij op internet.