•  
    Kies zelf je leverdag
  •  
    Bel (0172) 577 147.
  •  
    Gratis verzenden in NL v.a. € 70,-
  •  
    Achteraf betalen (Klarna)

Privacy Policy

Privacy- en cookieverklaring B&S Internet Meat Services 

Jouw privacy is voor B&S Internet Meat Services van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de relevante wet- en regelgeving over privacy, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (verder: AVG). Dit betekent dat wij: 

  • Onze doeleinden duidelijk vastleggen, voordat wij jouw persoonlijke gegevens verwerken, via deze privacyverklaring; 

  • Zo min mogelijk persoonlijke gegevens opslaan en enkel de gegevens die nodig zijn voor onze doeleinden; 

  • Expliciet toestemming vragen voor de verwerking van jouw persoonlijke gegevens, mocht toestemming verplicht zijn; 

  • Benodigde beveiligingsmaatregelen treffen om jouw persoonlijke gegevens te beschermen. Wij leggen deze verplichtingen ook op aan partijen die persoonsgegevens voor ons verwerken; 

  • Jouw rechten respecteren, zoals het recht op inzage, correctie of verwijdering van jouw bij ons verwerkte persoonsgegevens. 

Jouw gegevens zijn veilig bij ons en wij zullen deze gegevens altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat wij bij de webwinkel B&S Internet Meat Services allemaal doen met informatie die wij over jou te weten komen. 

Als je vragen hebt of wilt weten wat wij precies van jou bijhouden, neem dan contact op met B&S Internet Meat Services. 

Jouw account 
Bij bepaalde onderdelen van onze webwinkel moet je je eerst registreren. Je moet dan informatie over jezelf opgeven en een gebruikersnaam kiezen. Daarmee maken wij een account, waarop je kunt inloggen met die gebruikersnaam en een zelfgekozen wachtwoord. 
Hiervoor gebruiken wij jouw: 

  • NAW-gegevens 

  • Telefoonnummer 

  • Factuuradres 

  • E-mailadres 

  • Geslacht 

  • Geboortedatum 

Dit doen wij op basis van jouw toestemming. Wij bewaren deze informatie, tot drie maanden nadat je het account hebt opgeheven. Wij bewaren deze informatie, zodat je ze niet steeds opnieuw in hoeft te vullen in de webwinkel en zodat wij je makkelijker kunnen benaderen als dat nodig is. Je kunt via jouw account informatie aanpassen wanneer je dat wilt. 

Afhandelen bestelling 
Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij jouw persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. Wij mogen jouw persoonsgegevens dan aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij jou te laten bezorgen. Ook krijgen wij informatie over jouw betaling van jouw bank of creditcardmaatschappij. Hiervoor gebruiken wij jouw: 

  • NAW-gegevens 

  • Telefoonnummer 

  • Factuuradres 

  • E-mailadres 

  • Betalingsgegevens 

  • Geslacht 

  • Geboortedatum 

  • IP-adres 

Dit doen wij op basis van jouw toestemming. Wij bewaren deze informatie, tot twee jaar nadat jouw bestelling is afgerond. Bepaalde klantgegevens bewaren wij langer in verband met de wettelijke fiscale bewaarplicht. 

Verstrekken aan derden 
Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die jouw hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen. 

Wij delen gegevens met de volgende partijen, die op maat gesneden advertenties voor ons aanleveren: 

  • Google 

  • Facebook 

  • Microsoft 

Voor het afhandelen van de bestellingen werken wij samen met: 

  • Onze betalingsprovider Mollie 

  • Ons postbedrijf Trunkrs & Postnl 

Van deze partijen zijn Google, Facebook en Microsoft gevestigd buiten de EU. 

Verzenden van nieuwsbrieven 
Wij hebben een nieuwsbrief en je wordt alleen met jouw toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. In de nieuwsbrief lees je nieuwtjes, tips en informatie over onze producten en diensten. Hiervoor gebruiken wij jouw: 

  • NAW-gegevens 

  • E-mailadres 

  • Geslacht 

  • Geboortedatum 

Dit doen wij op basis van jouw toestemming. Wij bewaren deze informatie, tot een maand nadat je het abonnement hebt opgezegd. 

De nieuwsbrief wordt wekelijks per mail verstuurd. De inhoud van de nieuwsbrief bevat onderwerpen als: 

  • informatie over onze (nieuwe) producten 

  • aanbiedingen 

  • recepten 

  • aankondigen van onze events 

Het abonnement op de nieuwsbrief kun je op ieder moment opzeggen. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink. 

Verstrekken aan derden 
Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die jouw hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen. 

Voor het afhandelen van de nieuwsbrieven werken wij samen met: 

  • Digitale dienst mailchimp 

Van deze partijen is Mailhcimp gevestigd buiten de EU. 

Contactformulier 
Met het contactformulier kun je ons vragen stellen of aanvragen doen. Hiervoor gebruiken wij jouw: 

  • NAW-gegevens 

  • Telefoonnummer 

  • E-mailadres 

  • Geslacht 

  • Geboortedatum 

Dit doen wij op basis van jouw toestemming. Wij bewaren deze informatie, totdat we zeker weten dat je tevreden bent met onze reactie en drie maanden daarna. Zo kunnen we bij vervolgvragen de informatie er makkelijk bij pakken. Ook kunnen we zo onze klantenservice trainen om nog beter te worden. 

Statistieken en profilering 
Wij houden statistieken bij over het gebruik van onze webwinkel. Met deze statistieken verbeteren wij onze webwinkel om zo bijvoorbeeld alleen nog relevante informatie te laten zien. Wij kunnen jouw persoonsgegevens met elkaar combineren om meer over jou te weten te komen. Uiteraard zullen wij jouw privacy te allen tijde respecteren. Wil je dit niet, dan kun je dit altijd aan ons melden. Hiervoor gebruiken wij jouw: 

  • NAW-gegevens 

  • Telefoonnummer 

  • Factuuradres 

  • E-mailadres 

  • Geslacht 

  • Geboortedatum 

  • IP-adres 

  • Orderhistorie 

Dit doen wij op basis van jouw toestemming. Wij bewaren deze informatie, voor één jaar. 

Verstrekken aan derden 
Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die jouw hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen. 

Wij delen gegevens met de volgende partijen, die op maat gesneden advertenties voor ons aanleveren: 

  • Google 

  • Facebook 

  • Microsoft 

Van deze partijen zijn Google, Facebook en Microsoft gevestigd buiten de EU. 

Reclame 
Wij willen jou graag reclame sturen over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit doen wij: 

  • Per post 

  • Per e-mail 

  • Via social media 

Je kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame. In elke brief staat hoe dat moet. Elke e-mail bevat een afmeldlink. Je kunt ons blokkeren of de afmeldoptie gebruiken. Via jouw account kun je dit ook doorgeven.   

Locatiegegevens 
Soms is het nodig voor onze webwinkel B&S Internet Meat Services om te achterhalen op welke plek je bent. We vragen dan apart of wij dit mogen weten en alleen als je dan toestemming geeft, krijgen wij deze informatie. 

Voor deze dienst gebruiken wij de navigatie- en locatiesoftware op jouw telefoon, tablet of computer. Wij hebben geen controle over wat de makers van deze software (zoals Google of Apple) daarmee doen. Lees dus altijd ook hun privacyverklaringen. 

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen 
Met uitzondering van de partijen die nodig zijn om de hierboven genoemde diensten te leveren, geven wij jouw persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).  

Statistieken 
Wij houden statistieken bij over het gebruik van onze webwinkel. 

In onze webwinkel zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten jouw persoonsgegevens.  

Cookies 
Onze webwinkel gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan, zodat je die niet steeds hoeft in te vullen. Maar wij kunnen er ook mee zien dat je ons weer bezoekt. Voor meer gedetaileerde informatie kun je onze pagina over cookies raadplegen.

Je kunt via jouw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige dingen van onze webwinkel werken dan niet goed meer. 

Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Toch hebben wij geen volledige controle op wat zij zelf met de cookies doen. Lees dus ook hun privacyverklaringen.   

Google Analytics 
Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken over wat zij mogen bijhouden. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen anonimiseren. 

Beveiliging 
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat jouw gegevens bij ons goed beveiligd zijn. Wij passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan. 

Wijzigingen in deze privacyverklaring 
Wanneer onze webwinkel wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen aan je door te geven. 

Jouw rechten 
Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder. 

Je hebt de volgende rechten: 

  • Uitleg krijgen over welke persoonsgegevens wij hebben en wat wij daarmee doen; 

  • Inzage in de precieze persoonsgegevens die wij hebben; 

  • Het laten corrigeren van fouten; 

  • Het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens; 

  • Het laten overdragen van persoonsgegevens aan een andere partij; 

  • Intrekken van toestemming; 

  • Een bepaalde verwerking beperken; 

  • Bezwaar maken tegen een bepaald gebruik. 

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat wij geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen. 

Wij zullen in principe binnen een maand aan jouw verzoek voldoen. Deze termijn kan echter worden verlengd om redenen die verband houden met de specifieke rechten van betrokkenen of de complexiteit van het verzoek. Als wij deze termijn verlengen, zullen wij je daarvan tijdig op de hoogte stellen. 

Klacht indienen 
Als je een klacht in wil dienen over het gebruik van jouw persoonsgegevens kun je een e-mail sturen naar info@beefensteak.nl. Wij pakken elke klacht intern op en communiceren dit verder met je. 

Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens. 

Contactgegevens 
B&S Internet Meat Services 
Stobbeweg 15 
2461EX Ter Aar 
E-mailadres: info@beefensteak.nl 
Telefoon: 0172 577 147 

KvK nummer: 54924782 
 
Deze privacy policy is voor het laatst bijgewerkt op 9 november 2021