Anjou duif met bramen en pistache

Anjou duif met bramen en pistache

Gegrilde Anjou duif met peterseliewortel, bramen en pistache, bereid op de BBQ voor een verfijnde smaaksensatie. Dit recept is opgesteld door een professionele chef en wordt je aangeboden door BEEF&STEAK. Je kunt, indien gewenst, de producten eenvoudig bestellen via onderstaande links / overzicht onderaan.

Ingrediënten


  • 4 stuks anjou duif
  • 500 gram peterseliewortel
  • 50 gram boter
  • 10 gram chardonnay azijn
  • 10 gram honing
  • 250 gram bramen
  • 50 gram pistache pitjes

Bereiding


Zo bereid je dit recept!


  • 1. Rijg de Anjou duiven aan het spit en breng rondom op smaak met peper en zout.
  • 2. Leg het spit in de BBQ en laat zo gedurende 20 minuten garen op 160 graden Celsius.
  • 3. Zet onder in de BBQ onder de duiven een grote platte skillet met daarin de geschilde en in gelijke stukken gesneden peterseliewortel, de boter, Chardonnay azijn en de honing.
  • 4. Haal als de peterseliewortel gekleurd en gaar is deze uit de BBQ.
  • 5. Verdeel de bramen ertussenin, hak de pistache grof en strooi over het geheel.
  • 6. Trancheer de filets van de duiven.
  • 7. Haal de boutjes los en leg deze op de schaal.
  • 8. Serveer het direct.