Black Tiger garnalen met citroen, knoflook en chilimarinade

Black Tiger garnalen met citroen, knoflook en chilimarinade

Lekker spicy recept met grote garnalen. Dit recept is opgesteld door een professionele chef en wordt je aangeboden door BEEF&STEAK. Je kunt, indien gewenst, de producten eenvoudig bestellen via onderstaande links / overzicht onderaan.

Ingrediënten


Bereiding

Zo bereid je dit recept!


  • 1. Verwijder de kop en de poten van de garnaal.
  • 2. Snij met een scherp mes in de lengte een gleuf in de rug van de garnaal.
  • 3. Haal de ingewanden eruit en leg de garnalen in een grote schaal.
  • 4. Meng met de olijfolie, de Spaanse peper, de geperste citroenen en de knoflook met de garnalen.
  • 5. Zeker een uur laten intrekken.
  • 6. Leg de garnalen op het rooster gedurende een minuut of 5, halverwege even draaien.
  • 7. Sprenkel er nog wat van de marinade over totdat de garnalen helemaal gaar zijn.
  • 8. Serveren met dun gesneden citroen schijfjes.