
Gepeperde Garnalen
< 20 minuten
4 personen
Makkelijk
BBQ

Heerlijk pittige garnalen, houd rekening met 2 uur voor het marineren
Ingrediënten
Voorgerecht voor 4 personen
Voor de marinade:
4 teentjes fijngesneden knoflook
Sap van 1 citroen
1 eetlepel tabasco
1 theelepel zeezout
1 theelepel rode pepervlokken
1 theelepel zwarte peper
Extra benodigdheden:
Satestokjes of spiezen
Bastingkwast
Bereiding
Pel de garnalen en verwijder het darmkanaal.
Doe alle ingredienten voor de marinade in een kom, leg de garnalen erin, dek af met huishoudfolie en zet twee uur in de koelkast.
Richt je barbecue in voor directe verhitting op een temperatuur van ca. 180 graden.
Rijd de garnalen aan de spiezenn en grill ca. 3 minuten per kant, bestrijkze af en toe met de achtergebleven marinade.