
Kalfsentrecote Dolce Vita
< 30 minuten
2 personen
Gemiddeld
Pan

Italiaans recept met een combinatie van kalfsentrecote, zalm en Gorgonzola. Snel klaar en gemakkelijk te bereiden. Dit recept is opgesteld door een professionele chef en wordt je aangeboden door BEEF&STEAK. Je kunt, indien gewenst, de producten eenvoudig bestellen via onderstaande links / overzicht onderaan.
Ingrediënten
- 4 kalfsentrecotes
- 4 stukjes zalm
- Boter
- Bloem
- Gorgonzola
- 1 gehakte ui
- Peper en zout
- Tagliatella
- Witte wijn
- 40 cl room
- 4 theelepels Napolitaanse saus
Bereiding
Zo bereid je dit recept!
- 1. Wentel de kalfslapjes door de bloem.
- 2. Laat ze braden in een beboterde steelpan tot de randjes van het vlees wit worden.
- 3. Voeg de gehakte ui toe en flambeer alles met de witte wijn.
- 4. Leg een plakje gerookte zalm en een stukje gorgonzola op de kalfslapjes.
- 5. Voeg de room en de Napolitaanse saus toe. Laat de saus inkoken.
- 6. Dien op met de tagliatelli.