Koreaanse short ribs
> één uur
4 personen
Gemiddeld
BBQ
Probeer eens short ribs op Koreaanse wijze, heerlijk! Dit recept is opgesteld door een professionele chef en wordt je aangeboden door BEEF&STEAK. Je kunt, indien gewenst, de producten eenvoudig bestellen via onderstaande links / overzicht onderaan.
Ingrediënten
- 3 strengen short ribs
- 1 kop bruine suiker
- 1 kop sojasaus
- 1/2 kop water
- 1/4 kop rijstwijn
- 1 kleine ui, fijngesneden
- 1 kleine peer, fijngesneden
- 4 eetlepel fijngesneden knoflook
- 2 eetlepels donkere sesamolie
Bereiding
Zo bereid je dit recept!
- 1. Meng de ingredienten.
- 2. Marineer de short ribs vier uur lang.
- 3. Grill de short ribs op direct vuur met het deksel gesloten.
- 4. Smeer de short ribs doorlopend in met marinade.
- 5. Als de short ribs medium tot well-done zijn, haal ze van het vuur. Ongeveer 65 graden celsius.
- 6. Laat 5 minuten rusten en geniet van de smaak!
Bekijk hier de video van Pitmaster X