Koreaanse short ribs

Koreaanse short ribs

Probeer eens short ribs op Koreaanse wijze, heerlijk! Dit recept is opgesteld door een professionele chef en wordt je aangeboden door BEEF&STEAK. Je kunt, indien gewenst, de producten eenvoudig bestellen via onderstaande links / overzicht onderaan.

Ingrediënten


  • 3 strengen short ribs
  • 1 kop bruine suiker
  • 1 kop sojasaus
  • 1/2 kop water
  • 1/4 kop rijstwijn
  • 1 kleine ui, fijngesneden
  • 1 kleine peer, fijngesneden
  • 4 eetlepel fijngesneden knoflook
  • 2 eetlepels donkere sesamolie

Bereiding

Zo bereid je dit recept!


  • 1. Meng de ingredienten.
  • 2. Marineer de short ribs vier uur lang.
  • 3. Grill de short ribs op direct vuur met het deksel gesloten.
  • 4. Smeer de short ribs doorlopend in met marinade.
  • 5. Als de short ribs medium tot well-done zijn, haal ze van het vuur. Ongeveer 65 graden celsius.
  • 6. Laat 5 minuten rusten en geniet van de smaak!

Bekijk hier de video van Pitmaster X