
Meatloaf (gehaktbrood)
> één uur
2 personen
Gemiddeld
Oven

Een authentiek Amerikaans gerecht met een twist. Dit recept is opgesteld door een professionele chef en wordt je aangeboden door BEEF&STEAK. Je kunt, indien gewenst, de producten eenvoudig bestellen via onderstaande links / overzicht onderaan.
Ingrediënten
- 500 gram rundergehakt
- 1 ei
- 35 gram paneermeel
- 80 ml melk
- 60 ml barbecuesaus Smokey Sweet
- 1 gesnipperde ui
- 50 gram groene paprika in kleine stukjes gesneden
- 1 theelepel zout
- Zwarte peper naar smaak
Bereiding
Zo bereid je dit recept!
- 1. Verwarm de oven op 175 graden Celsius.
- 2. Vet een cakeblik goed in.
- 3. Meng in een kom het gehakt, het ei, het paneermeel, zout en peper. Voeg de melk toe samen met 4 eetlepels van de Authentic Steak House, de ui en de paprika.
- 4. Doe het mengsel in het cakeblik en bestrijk het gehaktbrood met het restant van de Authentic Steak House.
- 5. Bak het gehaktbrood 1 uur in de oven.
- 6. Controleer of het gehaktbrood stevig is. Zo niet, laat dan nog even 10 minuten bakken.
- 7. Laat 15 minuten afkoelen en snij daarna in plakken. Lekker met aardappelen en broccoli of gekookte worteltjes.