Pittige kippendijen met honing
                    
                    < 20 minuten                
                                        
                    
                    6 personen                
                    
                    
                    Makkelijk                
                                        
                    
                    Pan                
                    
                            Heerlijke bereiding, zeker als je van zoet houdt.
Ingrediënten
- 8 kippendijen zonder vel en been
 - 10 gram knoflookpoeder
 - 10 gram chili poeder
 - 5 gram gemalen komijn
 - 5 gram paprikapoeder
 - ½ dun gesneden rode peper zonder pitjes
 - 10 ml cider azijn
 - 80 ml honing
 - Snufje zeezout
 - Bakspray
 
Bereiding
- 1. Neem een grote schaal en meng hierin alles behalve de azijn en de honing.
 - 2. Voeg de kippendijen toe en goed door elkaar mengen.
 - 3. Spuit de braadpan in met bakspray en de bak de dijen aan beide zijden gedurende 5 minuten op hoog vuur.
 - 4. Meng de honing en azijn in kleine schaal goed door elkaar met een garde.
 - 5. Haal de dijen even uit de pan en gebruik 60 ml van de honing azijn dressing om de dijen in te kwasten.
 - 6. 1 minuut bakken en de dijen omdraaien en het met het restant de kippendijen in kwasten.
 - 7. Afbakken totdat de dijen gaar zijn.