- Beschrijving
-
Sappig dijvlees zonder vel en zonder beentje. Het lekkerste stukje van de kip, vraag het de chefs!
Helemaal klaar om direct te gebruiken. Gildehoenen van Beef&Steak hebben meer bewegingsruimte en krijgen zelden antibiotica binnen. Tevens leven Gildehoenen in een normaal daglichtritme. Hierdoor ervaren de Gildehoenen weinig stress en dat proeft u terug in het vlees. De kippendijen zijn heerlijk mals en optimaal van smaak. Een perfect stuk voor in de pan of voor op de BBQ.Contact
Voor vragen of extra informatie kunt u ons bereiken via de chatfunctie. U kunt ons ook bereiken op het telefoonummer: 0172-577 147 of mail naar: info@beefensteak.nl. Wij helpen u graag!Burritos worden nog lekkerder met dijvlees. Het vlees in combinatie met Don Marco's Crazy Chicken en gegaard op een ProQ Smoker is een feestmaal op zich. Zie hier hoe u dit kunt klaarmaken:
- Recepten
-
-
Citroen-knoflook kippendijen uit de Dutch Oven met mihoen
Lekker fris recept met Hollandse scharrelkip voor in de Dutch Oven. -
Galinha iogurte Asado (Braziliaanse BBQ Kipspiezen)
Smakelijke recept voor kipspiezen. Dit recept smaakt nóg beter met het dijvlees van de Hollandse, eerlijke Gildehoen -
Kippedijen met witte druif
Frisse witte druiven en sappige kippedijen, proeft u het al? -
Pittige kippendijen met honing
Heerlijke bereiding, zeker als je van zoet houdt. -
Pasta salade met Gildehoen
Heerlijke fris, pittige salade. Lekker als lunch of in een koolhydraten-arm dieet. -
Gemarineerde Kippendij met huisgemaakte BBQ saus
Zelgemaakte kippendijen van de BBQ. De BBQ saus kan zelf op eigen smaak gemaakt worden. Hou rekening met 4-6 uur marineren van de kippendij.
-
- Extra informatie
-
Herkomst Nederland Ingrediëntendeclaratie 100% kip Allergie Nee Opslagconditie Diepvriesproduct ≤ -18ºC Rijping Niet gerijpt Manier van afmesten Nee Bereidingsmethode Barbecue, Oven, Dutch Oven, Braadpan, Grill voedingswaarde Nee - Reviews
-
Klantenreviews 2 item(s)
- Zeer geschikt voor pulled chicken
-
Heerlijk smaakvolle kippendijen, ik maak er pulled chicken van, veel lekkerder dan met kipfilet.
product - Goed stukje Kip
-
Goed stukje vlees. Voor mij mag het iets minder vet en wat netter uitgebeend. Na wat vet trimmen een uur of 5 in de LetzQ Chicken Rub gezet. LOW&SLOW en rook (appelhout) indirect op 120 tot 130 graden gegaard. Bij 50 graden kerntemp ingesmeerd met BBQ Saus en door laten garen tot 70 graden en daarna boven direct vuur afgebakken. Ze waren super mals en sappig,
product
Schrijf uw eigen review