Smoked kippendijen

Smoked kippendijen

Kippendijen van de smoker of barbecue, heerlijk. Dit recept is opgesteld door een professionele chef en wordt je aangeboden door BEEF&STEAK. Je kunt, indien gewenst, de producten eenvoudig bestellen via onderstaande links / overzicht onderaan.

Ingrediënten

Bereiding

Zo bereid je dit recept!


  • 1. Rol de kippendijen in het eigen vel zodat zo weinig van het vlees wordt blootgesteld aan directe hitte. Gebruik een tandenstoker om het vel op zijn plaats te houden.
  • 2. Bestrooi met All purpose rub. Je bent klaar om ze te roken.
  • 3. Plaats de dijen boven indirecte hitte, bij 110 graden celsius. Rook de dijen twee uur.
  • 4. Verwarm een barbecuesaus.
  • 5. Na het roken dip je, met een tang, de dijen in de saus en strooi een beetje bruine suiker.
  • 6. Grill ze een paar minuutjes af boven direct vuur tot de saus is gekarameliseerd.