Zalm met citroen op de BBQ Plank

Zalm met citroen op de BBQ Plank

Leuk en lekker recept met de Cederhouten BBQ plank. Dit recept is opgesteld door een professionele chef en wordt je aangeboden door BEEF&STEAK. Je kunt, indien gewenst, de producten eenvoudig bestellen via onderstaande links / overzicht onderaan.

Ingrediënten


Bereiding

Zo bereid je dit recept!


  • 1. Leg de plank in koud water gedurende een half uur of langer.
  • 2. Wrijf de zalm in met de olijfolie.
  • 3. Plaats de zalm met het vel aan de onderkant op de plank.
  • 4. Naar smaak peper en zout toevoegen.
  • 5. Strooi de bieslook over de zalm.
  • 6. Verdeel de citroenschijfjes over de zalm.
  • 7. Leg de plank in zijn geheel op het rooster van de barbecue.

Foto: Naotake Murayama "Licentie"