Balsamico Filet "Avignon"

Balsamico Filet "Avignon"
Laat je verassen met balsamico steaks.

Ingrediënten

  4 porties
Aantal Graad Ingrediënten
600 g Ossenhaas
    Zout
    Gemalen zwarte peper
3 TL Herbes de Provence
2 EL Olie
1 St Zucchini
250 g Paddestoelen
100 g Tomaten (gedroogd)
1 Z Knoflook
300 ml Rode wijn
3 CL Balsamico
1 Prijs Suiker

Bereiding

Dep filets droog, bestrooi met zout, peper en 1-2 theelepels herbes de Provence, en goed bruin bakken in hete olie aan alle kanten en uit de pan halen. Spoel de courgette schoon en snij in stukken. Champignons wassen, en in plakken snijden, tomaten in dobbelstenen snijden. Schil en pureer knoflook. Alles in het resterende braadvet bakken,  10 minuten. Giet rode wijn bij. Voeg het vlees toe en laat het een korte tijd staan. Maak de saus met azijn en kruiden naar smaak, saus binden met een bindmiddel. Snijd vlees met de groenten, serveer met saus naar wens.